![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I downloaded mano Radeon HD 3200 vaizdo plokštė iš ATI's site update. Montavimas atrodė eiti ok, ir jis pasakė ne pabaiga, kad ji buvo sėkminga. Bet kai aš patikrinti visų savybių versija, ji sako, 8,5 (ar kažkas) ir viena i atsisiųsti ir įdiegti tai turėjo būti 9.1. Aš neįsivaizduoju, kas atsitiko. I've tried kartoti procesas (su tvarkingai įdiegti), tačiau tai atsitinka tik kartą. Anyone have any ideas? |
|
| |||
| |||
| 9.2 dėmesį, kad pabandyti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | Kovas 13, 2009 15:56 |
| Bus "Office 95" bendradarbiaus su "Windows XP"? | Raynhawk | Office Suites & Applications | 4 | 23 vasaris 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "arba jo priklausomybės nėra tinkamai registruotas: af | ashprice01 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Lapkritis 19, 2008 08:01 |
| Nepavyko įdėti "Enable" funkciją "įjungti" BIOS Nuoroda CD / DVD. | ashmehta | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | Birželis 17, 2008 02:56 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| Temos įrankiai | |
| |