mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Mans "atjaunošana", ATI Radeon HD Driver ir novecojusi

Reply

Thread Tools
Old Februāris 21, 2009, 10:00
New Member Group

Default Mans "atjaunošana", ATI Radeon HD Driver ir novecojusi

Es lejupielādēt atjauninājumu, lai manu Radeon HD 3200 grafikas kartes no ATI portālam. Uzstādīšana šķita iet ok, un tas teica beigās tas bija veiksmīgs. Bet kad es pārbaudu versija īpašības, ir teikts, 8,5 (vai kaut ko), un man lejupielādēt un uzstādīt vajadzētu būt 9.1. Man nav ne jausmas, kas noticis. Es esmu mēģinājis atkārtot procesu (ar tīru uzstādīt), bet tas tikai notiek vēlreiz.

Kāds ir kādas idejas?
Old Februāris 22, 2009, 19:15
Loceklis

Default Mans "atjaunošana", ATI Radeon HD Driver ir novecojusi

9.2 Out, mēģiniet ka.
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Harddrive kļūdu Bootup - "Disk Error" "Nospiediet jebkuru taustiņu, lai restartētu" ashaiba General Hardware Čats 6 13 marts 2009 15:56
Vai "Office 95" darbam ar "Windows XP"? Raynhawk Office Suites & Applications 4 23 februāris 2009 17:01
"Compenent" MSINET.OCX "vai tās atkarības nav pareizi reģistrētas: AF ashprice01 General Software Čats 1 19 novembris 2008 08:01
Nevar nodot "Enable" funkciju "ieslēgt" in Bios ref CD / DVD. ashmehta Portatīvie datori, Mobiles & PDA 8 17 jūnijs 2008 02:56
Klēpjdators nevar sākt, "sintakse" vai "diska kļūdu". aechain Windows Operating Systems 5 24 janvāris 2008 15:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.