![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben ATi sitesinden gelen Radeon HD 3200 grafik kartı için bir güncelleştirme indirilmiş. Yükleme tamam gitmek görünüyordu ve sonunda da başarılı olduğunu söyledi. Ama özelliklerinde sürümünü kontrol edin, bu 8,5 (ya da) ve bir Yüklediğim yüklü diyor 9,1 olarak verilmiştir. Ne olduğunu hiç bir fikrim ettik. I (Temiz yüklemek ile) süreci tekrar denedim ama sadece tekrar olur. Herkes bir fikrin var mı? |
|
| |||
| |||
| 9,2 deneyin, bu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sabitdisklerin Hata Bootup üzerinde - "Disk Hatası" "herhangi bir tuşa basın" yeniden başlatmak için | ashaiba | Genel Donanım Sohbet | 6 | 13. Mart 2009 15:56 |
| Windows XP with "Will" Office 95 "iş"? | Raynhawk | Office Suites & Uygulamalar | 4 | 23. Şubat 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "veya bağımlılıkları doğru kaydı: AF | ashprice01 | Yazılım Genel Sohbet | 1 | 19. Kasım 2008 08:01 |
| "Enable" fonksiyonu "hakkında" Biyografileri Ref CD koymak Cannot / DVD. | ashmehta | Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles | 8 | 17. Haziran 2008 02:56 |
| Dizüstü bilgisayar başlarken değil, "sözdizimini" veya "Disk hatası". | aechain | Windows İşletim Sistemleri | 5 | 24. Ocak 2008 15:45 |
| Konu Araçları | |
| |