![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я завантажив оновлення для моєї Radeon HD 3200 відеокарта з сайту ATI. Установка як видається, виходять в порядку, і вона сказала в кінці, що воно було успішним. Але коли мені перевірити версію з властивостей, він говорить, 8.5 (або що-то), і один я завантажив і встановив це має бути 9,1. Я не знаю, що сталося. Я спробував повторити процес (з "чистої" установки), але він просто не повторилося. Кого-небудь є ідеї? |
|
| |||
| |||
| 9,2 вийшов, спробуйте це. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Обсяги жорстких дисків помилка при завантаженні - "помилка диска" "Натисніть будь-яку клавішу, щоб перезапустити" | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 6 | 13 березня 2009 15:56 |
| Чи буде "Офіс 95" працювати з "Windows XP"? | Raynhawk | Office Suites & Застосування | 4 | 23 лютого 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "або залежних від нього неправильно зареєстрований: AF | ashprice01 | General Software чат | 1 | 19 листопада 2008 08:01 |
| Не можу поставити "Enable" функція "на" в Bios Ref CD / DVD. | ashmehta | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 8 | 17 червня 2008 02:56 |
| Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска". | aechain | Операційні системи Windows | 5 | 24 січня 2008 15:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |