по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Тя е моята видео карта Ако не успее?

Reply

Нишка Инструменти
Old 20 Юни, 2009, 08:21
Новите държави Група

Default Тя е моята видео карта Ако не успее?

Привет,

Аз сте опитвали питам за това на друг форум, но не е наистина да получите отговор, така че аз съм надявам аз ще имате по-добър късмет тук. За около 9 месеца сега, докато се опитва да пуснете графичен-тежки програма (Втори живот) ми екран ще примигне, замразява и след това на компютъра ми ще се разбием. Когато компютърът рестартира самия дисплей ми е всички "големи" и побъркани. Да намеря себе си се налага да рестартирате компютъра ръчно няколко пъти, преди да ми дисплея се връща към нормалното.

Аз сте опитвали reseating картата на няколко пъти, за почистване на прах, вътре в моя компютър, смяна на кабела, свързващ карта на монитора наоколо, валцувани гърба ми драйвери, инсталирани най-новите драйвери. А аз все още има проблем. Тъй като ми се струва, че той е повреден видео карта - Поръчах нова и тя ще е тук скоро.

След трясък, забелязах, че на черната обувка горе екран (Съжалявам, но не знам името му LOL) всички герои са странни. Има удивителни знаци, където трябва да се цифри, думи с грешен, трептене герои ... Това е просто наистина странно. Когато видя, че на екрана търсят всички луди така, знам си дисплея ще се прецаках също - и то винаги е. Дали един повреден видео карти причина, че за да се случи на багажника нагоре на екрана? Или ще има друг проблем причинява това?

Като цяло въпросът: Да всички мои проблеми изглеждат видео карти, свързани?

Благодаря предварително за всяка помощ! И моля да ме уведомите, ако имате нужда от допълнителна информация!

-Джой

Моят спецификациите:

Операционна система: Win XP Home
Антивирусен Софтуер: AVG
Процесор: AMD Athlon 64 X2 Dual Core процесор 6000 +
Дънната платка: гигабайт M57SLI-S4
RAM: 4GB
Видео карта: NVidia GeForce 8500 GT 512MB
Захранване: 750 Уотс Thermaltake ToughPower
Old 22 юни 2009 г., 15:55
Номер на групата

Default Тя е моята видео карта Ако не успее?

Звучи като вашата графична карта, тя е чак толкова добра за игри или да стартирате графичния "S-тежка програма, а останалите изглежда добре

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам Елиоинай Графика на карти & Монитори 3 15 Март 2009 14:49
Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget demon102 Графика на карти & Монитори 3 2-ро Aug 2008 13:32
Дали моята графична карта липса? ninetail3df0x Графика на карти & Монитори 1 5-и парламентарен Юни 2008 08:00
HELP! Коя видео карта ми трябва? VideoNightmare Графика на карти & Монитори 3 15 Март 2008 05:38
Коя видео карта? ChrisInPa Графика на карти & Монитори 2 10 Авг 2007 12:17
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc