menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Is It My Video karta opačném?

Reply

Thread Nástroje
Old 20. června 2009, 08:21
Nový člen skupiny

Default Is It My Video karta opačném?

Ahoj,

Jsem se pokusil požádat o tom na jiném fóru, ale ne dostat odpověď, tak jsem doufal, že budu mít větší štěstí zde. Asi 9 měsíců, nyní, při pokusu o spuštění grafického programu-těžké (Second Life) mé obrazovce bude blikání, zmrazit a pak můj počítač se zhroutí. Po restartování počítače sám, můj displeji všechny "velké" a neuspořádaný. Jsem musel restartovat počítač ručně několikrát před mým displeji se vrací k normálu.

Jsem se pokusil reseating karty několikrát, čištění v prachu uvnitř mého počítače, přepínání kabelové připojení karty k monitoru kolem, odvalil moje ovladače nainstalovány nejnovější ovladače. A já stále mají problém. Vzhledem k tomu, zdá se mi, že se jedná o vadné grafické karty - objednal jsem si nový a bude to tady brzo.

Po shazovat, jsem si všiml, že na naběhnout černá obrazovka (I'm sorry, I don't know jméno je lol) všechny znaky jsou podivné. Existují vykřičníky tam, kde by měla být čísla, chybná slova, blikání znaky ... Je to opravdu podivné. Když vidím, že obrazovka hledá všechny šílené, jako že vím, můj displej bude zvrtal příliš - a to je vždycky. By chybné video karta způsobí, že se tak stalo na naběhnout obrazovka? Nebo by tam být další problém způsobuje, že?

Celková otázka: Do všech mých problémů zdají video karty-souvisí?

Děkuji předem za jakoukoli pomoc! A dejte mi prosím vědět, pokud potřebujete nějaké další info!

-Joy

Moje Specs:

Operační systém: Win XP Home
Antivirový software: AVG
CPU: AMD Athlon 64 X2 Duální Core Procesor 6000 +
Základní deska: Gigabyte M57SLI-S4
Ram: 4 GB
Grafická karta: Nvidia GeForce 8500 GT 512 mb
Napájení: 750 Wattů Thermaltake ToughPower
Old 22. června 2009, 15:55
Dárce Skupina

Default Is It My Video karta opačném?

Zní to jako grafické kartě, je to, že není dobré pro hraní her či spuštění grafického `s-těžký program, zbytek se zdá pokuta

Počítač jednou mě v šachu
Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu.

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí Elioenai Graphics Cards & Monitory 3 15. března 2009 14:49
Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget demon102 Graphics Cards & Monitory 3 2. srpna 2008 13:32
Je moje grafická karta nedaří? ninetail3df0x Graphics Cards & Monitory 1 5. června 2008 08:00
HELP! Grafické karty, které potřebuji? VideoNightmare Graphics Cards & Monitory 3 15. března 2008 05:38
Které grafické karty? ChrisInPa Graphics Cards & Monitory 2 10. srpen 2007 12:17
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.