![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά, Έχω δοκιμάσει ζητώντας για αυτό το φόρουμ σε άλλο, αλλά πραγματικά δεν λάβετε απάντηση, ελπίζοντας έτσι είμαι εγώ, θα έχουν καλύτερη τύχη εδώ. Για περίπου 9 μήνες, ενώ προσπαθεί να εκτελέσει ένα γραφικό-βαρύ πρόγραμμα (Second Life) μου οθόνη θα τρεμοσβήματος, τη δέσμευση και στη συνέχεια ο υπολογιστής μου θα συντριβή. Κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή εαυτό μου, είναι απεικόνιση όλων των "μεγάλων" και θάλασσα. Θεωρώ τον εαυτό μου να πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή αρκετές φορές πριν από το χέρι μου οθόνη επιστρέφει στο φυσιολογικό. Έχω δοκιμάσει την κάρτα reseating αρκετές φορές, τον καθαρισμό της σκόνης στο εσωτερικό του υπολογιστή μου, η αλλαγή του καλωδίου που συνδέει την κάρτα για να το παρακολουθούν περίπου, επανέρχεται μου οδηγοί, που έχει εγκατασταθεί τα τελευταία προγράμματα οδήγησης. Και έχω ακόμη το θέμα. Επειδή έχω την εντύπωση ότι είναι μια ελαττωματική κάρτα βίντεο - Παρήγγειλα ένα νέο και θα είναι εδώ σύντομα. Μετά συντρίβεται, παρατήρησα ότι για την εκκίνηση μέχρι μαύρη οθόνη (Λυπάμαι, δεν ξέρω το όνομα του lol) όλοι οι χαρακτήρες είναι περίεργο. Υπάρχουν θαυμαστικά όπου εκεί θα πρέπει να είναι αριθμοί, λέξεις, flickering χαρακτήρες ... Είναι πραγματικά λίγο περίεργο. Όταν βλέπω ότι οθόνη εξετάζοντας όλες τρελό έτσι, ξέρω μου οθόνη θα είναι θάλασσα και εγώ - και αυτό είναι πάντα. Θα ήταν μια ελαττωματική κάρτα βίντεο αιτία να συμβεί αυτό με την εκκίνηση μέχρι την οθόνη; Ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα που προκαλεί αυτό; Συνολικά ερώτημα: Μήπως όλα μου τα προβλήματα φαίνεται βίντεο που σχετίζονται με την κάρτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια! Και παρακαλώ να με ενημερώσετε αν χρειάζεστε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορίες! -Joy My Χαρακτηριστικά: Λειτουργικό Σύστημα: Win XP Home Λογισμικού αντιμετώπισης: AVG CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000 + Motherboard: Gigabyte M57SLI-S4 Ram: 4GB Κάρτα οθόνης: Nvidia GeForce 8500 GT 512MB Τροφοδοσία: 750 Watts Thermaltake ToughPower |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν σας κάρτα γραφικών, είναι ότι δεν ειναι καλό για gaming ή για να εκτελεστεί ένα γραφικό `s-βαρύ πρόγραμμα, το υπόλοιπο φαίνεται πρόστιμο
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|