manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Je li moj video karticu, ako ne?

Reply

Thread Tools
Old 20. lipnja 2009, 08:21
Novi član grupe

Default Je li moj video karticu, ako ne?

Zdravo,

Ive 'pokušao tražeći o tom na drugom forumu, ali nije stvarno dobili odgovor, pa sam u nadi da ću imati više sreće ovdje. Za sada oko 9 mjeseci, dok pokušavate pokrenuti grafičko-heavy program (Second Life) zaslonu će moj treptaj, smrznuti, a zatim moj računalo će se srušiti. Kada se računalo ponovo pokrene i sama, moje je prikazati sve "velike" i messed up. JA nađi prema ja osobno vlasništvo to ponovno pokretanje računalo ručno nekoliko puta prije nego moj zaslon odlazi natrag u normalu.

Ive 'pokušao reseating karticu nekoliko puta, čišćenje out prašinu iznutra moj računalo, prospojni kabel povezuje karticu za monitor okolo, savijena leđa moje vozača, instalirani najnoviji driveri. A ja i dalje imati problema. Budući da se čini mi se da je to pogrešan video card - naručio sam novu i to će biti ovdje uskoro.

Nakon pad sustava, zamijetio sam da se na ekranu crna čizma gore (Žao mi je, ne znam ime je lol) Svi znakovi su čudno. Tu su uskličnici tamo gdje bi trebao biti brojevi, pogrešno napisane riječi, titranje likovi ... Dovoljan je stvarno čudno. Kad vidim da ekran gleda kao da je sve ludo, ja znam moja prikazati će se pijan gore previše - a to je uvijek. Biste neispravan video card prouzročiti da se dogodi da se boot screen? Ili bi se još jedan problem uzrokujući Internet?

Sveukupno pitanje: Da li su svi moji problemi izgledaju video kartice vezane?

Hvala unaprijed za bilo kakvu pomoć! I molim vas javite mi ako trebate bilo kakve dodatne informacije!

-Joy

Moj Specifikacije:

Operativni sustav: Win XP Home
Antivirus Software: AVG
CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000 +
Matična ploča: gigabajt M57SLI-S4
Ram: 4GB
Video Card: Nvidia GeForce 8500 GT 512MB
Napajanje: 750 W Thermaltake ToughPower
Old 22. lipnja 2009, 15:55
Donatorska Grupa

Default Je li moj video karticu, ako ne?

Zvuči kao vaše grafičke kartice, to 'nije dobro za igre koje će se prikazivati ili grafički `s-heavy program, sve ostalo izgleda fino

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
RAM Video Card - laptop video kartice sisanje Elijoenaj Graphics Cards & Monitors 3 15. ožujak 2009 14:49
Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget demon102 Graphics Cards & Monitors 3 2. kolovoz 2008 13:32
Grafička kartica je moja mana? ninetail3df0x Graphics Cards & Monitors 1 5. lipnja 2008 08:00
POMOZITE! Koju grafičku karticu trebam? VideoNightmare Graphics Cards & Monitors 3 15. ožujak 2008 05:38
Koju grafičku karticu? ChrisInPa Graphics Cards & Monitors 2 10. kolovoz 2007 12:17
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.