![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Ive 'pokušao tražeći o tom na drugom forumu, ali nije stvarno dobili odgovor, pa sam u nadi da ću imati više sreće ovdje. Za sada oko 9 mjeseci, dok pokušavate pokrenuti grafičko-heavy program (Second Life) zaslonu će moj treptaj, smrznuti, a zatim moj računalo će se srušiti. Kada se računalo ponovo pokrene i sama, moje je prikazati sve "velike" i messed up. JA nađi prema ja osobno vlasništvo to ponovno pokretanje računalo ručno nekoliko puta prije nego moj zaslon odlazi natrag u normalu. Ive 'pokušao reseating karticu nekoliko puta, čišćenje out prašinu iznutra moj računalo, prospojni kabel povezuje karticu za monitor okolo, savijena leđa moje vozača, instalirani najnoviji driveri. A ja i dalje imati problema. Budući da se čini mi se da je to pogrešan video card - naručio sam novu i to će biti ovdje uskoro. Nakon pad sustava, zamijetio sam da se na ekranu crna čizma gore (Žao mi je, ne znam ime je lol) Svi znakovi su čudno. Tu su uskličnici tamo gdje bi trebao biti brojevi, pogrešno napisane riječi, titranje likovi ... Dovoljan je stvarno čudno. Kad vidim da ekran gleda kao da je sve ludo, ja znam moja prikazati će se pijan gore previše - a to je uvijek. Biste neispravan video card prouzročiti da se dogodi da se boot screen? Ili bi se još jedan problem uzrokujući Internet? Sveukupno pitanje: Da li su svi moji problemi izgledaju video kartice vezane? Hvala unaprijed za bilo kakvu pomoć! I molim vas javite mi ako trebate bilo kakve dodatne informacije! -Joy Moj Specifikacije: Operativni sustav: Win XP Home Antivirus Software: AVG CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000 + Matična ploča: gigabajt M57SLI-S4 Ram: 4GB Video Card: Nvidia GeForce 8500 GT 512MB Napajanje: 750 W Thermaltake ToughPower |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao vaše grafičke kartice, to 'nije dobro za igre koje će se prikazivati ili grafički `s-heavy program, sve ostalo izgleda fino
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| RAM Video Card - laptop video kartice sisanje | Elijoenaj | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2009 14:49 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| Grafička kartica je moja mana? | ninetail3df0x | Graphics Cards & Monitors | 1 | 5. lipnja 2008 08:00 |
| POMOZITE! Koju grafičku karticu trebam? | VideoNightmare | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2008 05:38 |
| Koju grafičku karticu? | ChrisInPa | Graphics Cards & Monitors | 2 | 10. kolovoz 2007 12:17 |
| Thread Tools | |
| |