kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Is It My Video Card elmaradása?

Reply

Téma eszközök
Old Június 20 2009, 08:21
Új tag Csoport

Default Is It My Video Card elmaradása?

Helló,

Megpróbáltam kérdezett ez egy másik fórumon, de nem igazán kap választ, így remélem lesz jobb szerencse itt. Körülbelül 9 hónapos most, közben pedig erős grafikus program (Second Life) my képernyő vibrálást, befagyasztására, majd a számítógépet fog zuhanni. Amikor a számítógép magától újraindul, a kijelző minden "nagy" és a hírnök megjelöl. Találom magam, hogy újra a számítógépet manuálisan többször elõtt kijelző megy vissza a régi kerékvágásba.

Megpróbáltam reseating a kártya több alkalommal, a tisztítást a por belül a számítógépet, kapcsoló a kábel csatlakoztatása a kártya, hogy a monitor körül, hengerelt vissza a járművezetők, telepítette a legfrissebb illesztőprogramokat. És én még mindig a kérdést. Mivel úgy tűnik, hogy ez egy hibás videokártya - Rendeltem egy újat, és lesz itt nemsokára.

Miután összeomlik, észrevettem, hogy a fekete boot up képernyő (Sajnálom, nem tudom a nevét is lol) az összes karakter furcsa. Vannak felkiáltójel, ha kell a számokat, elgépelt szavakat, villódzó betűkkel ... csak nagyon furcsa. Ha látom, hogy a képernyőn minden keresnek, mint a hülye, hogy tudom én megjeleníteni lesz elcseszte is -, és mindig is. Szeretne egy hibás videokártya oka, hogy az történik, hogy a boot up képernyőn? Vagy lehet-e más probléma okozza ezt?

Általános kérdés: Nem minden problémát úgy tűnik, videokártya kapcsolatos?

Köszi előre is minden segítséget! És kérem, tudassa velem, ha szüksége van további info!

Öröm -

Saját Specs:

Operating System: Win XP Home
A víruskereső szoftver: AVG
CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000 +
Alaplap: Gigabyte M57SLI-S4
RAM: 4GB
Videó kártya: NVIDIA GeForce 8500 GT 512MB
Tápegység: 750 Watt Thermaltake ToughPower
Old Június 22 2009, 15:55
Donor Group

Default Is It My Video Card elmaradása?

Úgy hangzik, mint a grafikus kártyát, s ez nem is olyan jó a szerencsejáték, vagy fuss egy grafikus `s nehéz program, a többi úgy tűnik, jól

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.