![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Helló,
Megpróbáltam kérdezett ez egy másik fórumon, de nem igazán kap választ, így remélem lesz jobb szerencse itt. Körülbelül 9 hónapos most, közben pedig erős grafikus program (Second Life) my képernyő vibrálást, befagyasztására, majd a számítógépet fog zuhanni. Amikor a számítógép magától újraindul, a kijelző minden "nagy" és a hírnök megjelöl. Találom magam, hogy újra a számítógépet manuálisan többször elõtt kijelző megy vissza a régi kerékvágásba. Megpróbáltam reseating a kártya több alkalommal, a tisztítást a por belül a számítógépet, kapcsoló a kábel csatlakoztatása a kártya, hogy a monitor körül, hengerelt vissza a járművezetők, telepítette a legfrissebb illesztőprogramokat. És én még mindig a kérdést. Mivel úgy tűnik, hogy ez egy hibás videokártya - Rendeltem egy újat, és lesz itt nemsokára. Miután összeomlik, észrevettem, hogy a fekete boot up képernyő (Sajnálom, nem tudom a nevét is lol) az összes karakter furcsa. Vannak felkiáltójel, ha kell a számokat, elgépelt szavakat, villódzó betűkkel ... csak nagyon furcsa. Ha látom, hogy a képernyőn minden keresnek, mint a hülye, hogy tudom én megjeleníteni lesz elcseszte is -, és mindig is. Szeretne egy hibás videokártya oka, hogy az történik, hogy a boot up képernyőn? Vagy lehet-e más probléma okozza ezt? Általános kérdés: Nem minden problémát úgy tűnik, videokártya kapcsolatos? Köszi előre is minden segítséget! És kérem, tudassa velem, ha szüksége van további info! Öröm - Saját Specs: Operating System: Win XP Home A víruskereső szoftver: AVG CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000 + Alaplap: Gigabyte M57SLI-S4 RAM: 4GB Videó kártya: NVIDIA GeForce 8500 GT 512MB Tápegység: 750 Watt Thermaltake ToughPower |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Úgy hangzik, mint a grafikus kártyát, s ez nem is olyan jó a szerencsejáték, vagy fuss egy grafikus `s nehéz program, a többi úgy tűnik, jól
|