פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

האם זה כרטיס המסך שלי נכשל?

Reply

שרשרת כלים
Old 20 יוני 2009, 08:21
קבוצת חברות חדשות

Default האם זה כרטיס המסך שלי נכשל?

שלום,

ניסיתי לשאול על זה בפורום אחר, אבל לא באמת לקבל תשובה, אז אני מקווה שאני יהיה מזל טוב יותר יש כאן. כ 9 חודשים כעת, בעת ניסיון להפעיל תוכנית Graphic-כבד (Second Life) המסך שלי יהיה גץ, להקפיא את המחשב שלי ולאחר מכן יהיה להתרסק. עם ההפעלה מחדש של המחשב עצמו, היא להציג את כל "גדול" ו messed up. אני מוצא את עצמי צורך להפעיל מחדש את המחשב באופן ידני מספר פעמים לפני התצוגה שלי הולך לראש נורמלי.

Reseating ניסיתי כמה פעמים את הכרטיס, ניקיתי את האבק בתוך המחשב שלי, להעביר את הכבל המחבר את הכרטיס כדי לפקח מסביב, תוחזר את מנהלי ההתקנים מותקנים מנהלי ההתקן העדכניים ביותר. ואני עדיין את הבעיה. מאז נראה לי שזה הוא פגום כרטיס וידאו - אני הורה אחד חדש והוא יהיה כאן בקרוב.

לאחר crashing, הבחנתי כי על אתחול שחור על המסך (אני מצטער, אני לא יודע את שמו של אותו LOL) את כל התווים הם מוזרים. ישנם סימני קריאה שם יש מספרים misspelled מילים, הבהוב תווים ... זה פשוט ממש מוזר. כשאני רואה את כל המסך מבט מטורף כזה, אני מכיר את התצוגה הוא יהיה דפוק מדי - וזה תמיד כך. האם כרטיס וידאו של הפגום כי לקרות כדי האתחול של המסך? לחלופין היה שם להיות בעיה נוספת היא גורמת?

בסך הכל השאלה הבאה: האם נראה את כל הבעיות הקשורות כרטיס וידאו?

תודה מראש על כל עזרה! אנא תודיע לי אם אתה צריך מידע נוסף!

-Joy

מפרט שלי:

מערכת הפעלה: Win XP Home
תוכנות אנטי וירוס: ממוצע
CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core מעבד 6000 +
לוח האם: Gigabyte M57SLI-S4
ראם: 4GB
כרטיס המסך: Nvidia GeForce 8500 GT 512MB
Power supply: 750 ווטס Thermaltake ToughPower
Old 22 יוני 2009, 15:55
קבוצת תורמים

Default האם זה כרטיס המסך שלי נכשל?

נשמע כאילו כרטיס המסך שלך, זה לא כל כך `S טוב עבור המשחקים או להפעיל` S-Graphic כבד התוכנית, השאר נראה בסדר

מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט
אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר.

המערכת שלי: redden137

מעבד (ים):
AMD opteron 165 O / C
לוח האם:
ASUS a8n SLI Deluxe
זיכרון RAM:
2GB corsair xms pc3200 platium
כרטיס מסך (S):
8800gts O / C
כרטיס קול:
יצירתי SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
כונן אופטי (S):
1x Sony ראם כונן DVD 1xphillips DV
Case / PSU:
700w moduler PSU
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
צג (S):
22in widescreen
מערכת הפעלה (S):
XP Pro
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.