mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Is It My Video Card nepadarius?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 20, 2009, 08:21
Naujas Narys

Labas,

I've tried klausia apie tai kitame forume, bet ne tikrai gausite atsakymą, taigi aš tikiuosi aš geriau sekasi čia. Maždaug 9 mėnesiai dabar bandant paleisti grafika sunkiojo programa ( "Second Life"), mano ekranas bus mirgėjimas, užšaldyti ir po to mano kompiuteris bus avariją. Kai kompiuteris paleidžiamas iš naujo save, mano ekranas visas "BIG" ir messed up. Manau save atsižvelgdamas į iš naujo paleisti kompiuterį rankiniu būdu, keletą kartų prieš ekrano grįžta į normalią.

I've tried reseating kortelė kelis kartus, valyti dulkes viduje "My Computer", perėjimas prie kabelio prijungti kortelę stebėti aplink, grįžta mano tvarkykles, įdiegti naujausias tvarkyklės. Ir aš vis dar problema. Kadangi man atrodo, kad ji yra sugedusi vaizdo plokštė - Aš užsakyta nauja ir ji bus pateikta netrukus.

Po kritimo, aš pastebėjau, kad ant juodo batų ekranas (I'm sorry, I don't know jo vardas lol) visi simboliai yra keista. Yra šauktukų, kur turėtų būti skaičiai, žodžiai su klaidomis, mirgėjimas personažai ... tai tik tikrai keista. Kai matau, kad ekrano ieško visi like that crazy, I know my ekrane bus Przyśrubowany taip pat - ir tai visada yra. Ar sugedusi vaizdo plokštė kelia tai, kad taip atsitiktų, kad ekranas boot? Ar iškiltų kita problema kelia tai?

Apskritai klausimas: Ar visos mano problemos atrodo vaizdo plokštė susiję?

Thanks in advance for any help! Ir praneškite man, jei jums reikia daugiau informacijos!

-Joy

Mano Specifikacijos:

Operating System: Win XP Home
Antivirusinė programinė įranga: AVG
Procesorius: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000 +
Motherboard: Gigabyte M57SLI-S4
RAM: 4GB
Vaizdo plokštė: NVIDIA GeForce 8500 GT 512MB
Maitinimo blokas: 750 W Thermaltake ToughPower
Old Birželis 22, 2009, 15:55
Donorų grupės

Sounds like your graphics card, it `s NOT, kad gerai lošimų ar paleisti grafikos` s-heavy programa, poilsio, atrodo gerai

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.