![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, I've tried jautā par šo citu forumu, bet nav reāli iegūt atbildes, tāpēc es ceru, man būs labāk veicas šeit. Aptuveni 9 mēnešiem, tagad, mēģinot palaist grafikas smago programmu (Second Life) mana ekrāna mirgoņa, iesaldēšanu un pēc tam mans dators crash. Kad dators tiek restartēts pats, mans displejs ir viss "lielais" un messed up. Es uzskatu sevi ņemot, lai restartētu datoru manuāli, vairākas reizes pirms rādāmās iet atpakaļ normālā stāvoklī. I've tried reseating karti vairākas reizes, tīrīšana no putekļiem iekšā datoru, komutācijas kabelis savieno kartes kontrolēt apkārt, atgriezts atpakaļ manu draiveri, kas uzstādītas jaunākos draiverus. Un man vēl ir jautājums. Tā kā man šķiet, ka tā ir kļūdaina video karti - I pasūtīt jaunu, un tas būs šeit drīz. Pēc katastrofām, es pamanīju, ka melnā boot ekrānu (I'm sorry, es nezinu nosaukumu, tas lol) visas rakstzïmes ir dīvaini. Nav izsaukuma zīmes vietās, kur ir jābūt numurus, nepareizi uzrakstītus vārdus, mirgo rakstzīmes ... tā ir tikai ļoti dīvaini. Kad es redzu, ka ekrāns ir visi crazy, piemēram, ka es zinu, mans displejs ir būs ieskrūvē pārāk - un tā vienmēr ir. Vai bojātu videokartes iemesls, kas notiks ar boot ekrānu? Vai arī tur ir vēl viena problēma, kas izraisa to? Vispārējo jautājumu: Vai visas manas problēmas, šķiet, video kartes saistīts? Paldies jau iepriekš par jebkuru palīdzību! Un, lūdzu, dariet man zināmu, ja jums nepieciešama papildu info! -Joy Mans Specifikācija: Operating System: Win XP Home Antivirus Software: AVG CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000 + Motherboard: GIGABYTE M57SLI-S4 Ram: 4GB Video karte: nVidia GeForce 8500 GT 512MB Power Supply: 750 Watts Thermaltake ToughPower |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izklausās Jūsu grafikas karti, tā `s nav, ka labas spēļu vai palaist grafisko` s-smago programmu, atpūtas liekas naudas
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|