![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, I've tried prosząc o tym na innym forum, ale tak naprawdę nie otrzymasz odpowiedzi, so I'm hoping będę miał więcej szczęścia tutaj. Przez około 9 miesięcy teraz, podczas próby uruchomienia programu graficznego ciężkie (Second Life) ekranie będzie migotać, zamrożenie, a następnie mój komputer awarii. Po ponownym uruchomieniu komputera samodzielnie, wyświetlany jest "duży" i messed up. I find myself konieczności ponownego uruchomienia komputera ręcznie kilka razy przed moim wyświetlacz wraca do normy. I've tried reseating karty kilka razy, czyszczenia się kurzu wewnątrz mojego komputera, przełączania kabel łączący kartę z monitorem około wycofana moje sterowniki, zainstalowane najnowsze sterowniki. I jeszcze kwestia. Ponieważ wydaje mi się, że jest to błędne karty graficznej - I zarządził nowe i będzie ona wkrótce. Po awarii systemu zauważyliśmy, że na czarnym ekranie rozruchu (I'm sorry, I don't know nazwa to lol) wszystkie znaki są dziwne. Istnieją wykrzykników, gdzie powinny być liczby, słowa, migotanie znaki ... to jest po prostu bardzo dziwne. Gdy widzę, że wszystko się ekran jak szalona, że wiem, wyświetlany będzie zbyt wkręca się - i to zawsze jest. Czy wadliwe karty graficznej powoduje, że stało się do startu na ekranie? Albo będzie istnieć inny problem powodujący to? Generalnie pytanie: Czy wszystkie moje problemy związane z karty graficznej? Dzięki z góry za pomoc! I proszę dać mi znać, jeśli potrzebujesz dodatkowych informacji! Joy - Moje Specyfikacja: System operacyjny: Win XP Home Oprogramowanie antywirusowe: AVG CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000 + Płyta główna: Gigabyte M57SLI-S4 RAM: 4GB Video Card: NVIDIA GeForce 8500 GT 512MB Zasilanie: 750 Watts Thermaltake ToughPower |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Brzmi jak karta graficzna, to "nie jest, że dobre dla gier lub do uruchamiania graficznego` s-resolvconf, reszta wydaje się dobrze
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|