menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Is It My Video karta opačnom?

Reply

Thread Tools
Old 20. júna 2009, 08:21
Nový člen skupiny

Default Is It My Video karta opačnom?

Ahoj,

Som sa pokúsil požiadať o tom na inom fóre, ale nie dostať odpoveď, tak som dúfal, že budem mať väčšie šťastie tu. Asi 9 mesiacov, teraz, pri pokuse o spustenie grafického programu-ťažké (Second Life) mojej obrazovke bude blikania, zmraziť a potom môj počítač sa zrúti. Po reštartovaní počítača sám, môj displeji všetky "veľké" a neusporiadaný. Som musel reštartovať počítač ručne niekoľkokrát pred mojím displeji sa vracia do normálu.

Som sa pokúsil reseating karty niekoľkokrát, čistenie v prachu vo vnútri môjho počítača, prepínanie káblové pripojenie karty k monitoru okolo, odvalil moje ovládače nainštalované najnovšie ovládače. A já stále majú problém. Vzhľadom k tomu, zdá sa mi, že ide o chybné grafické karty - objednal som si nový a bude to tady brzo.

Po shazovat, som si všimol, že na naběhnout čierna obrazovka (I'm sorry, Nechcem know meno je lol) všetky znaky sú podivné. Existujú výkričníky tam, kde by mala byť položky, chybné slová, blikání znaky ... Je to naozaj divné. Keď vidím, že obrazovka hľadá všetky šialené, ako že vím, môj displej bude zvrtal príliš - a to je vždycky. By chybné video karta spôsobí, že sa tak stalo na naběhnout obrazovka? Alebo by tam byť ďalší problém spôsobuje, že?

Celková otázka: Do všetkých mojich problémov zdajú video karty-súvisí?

Ďakujem vopred za akúkoľvek pomoc! A dajte mi prosím vedieť, ak potrebujete nejaké ďalšie info!

-Joy

Moja Specs:

Operačný systém: Win XP Home
Antivírusový softvér: AVG
CPU: AMD Athlon 64 X2 Duální Core Procesor 6000 +
Základná doska: Gigabyte M57SLI-S4
Ram: 4 GB
Grafická karta: Nvidia GeForce 8500 GT 512 mb
Napájanie: 750 Wattov Thermaltake ToughPower
Old 22. júna 2009, 15:55
Darcu Skupina

Default Is It My Video karta opačnom?

Znie to ako grafickej karte, je to, že nie je dobré na hranie hier alebo spustenie grafického `s-ťažký program, zvyšok sa zdá pokuta

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí Elioenai Graphics Cards & Monitory 3 15. marca 2009 14:49
Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget demon102 Graphics Cards & Monitory 3 2. augusta 2008 13:32
Je moja grafická karta nedarí? ninetail3df0x Graphics Cards & Monitory 1 5. júna 2008 08:00
HELP! Grafické karty, ktoré potrebujem? VideoNightmare Graphics Cards & Monitory 3 15. marca 2008 05:38
Ktoré grafické karty? ChrisInPa Graphics Cards & Monitory 2 10. august 2007 12:17
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.