мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Да ли је мој видео картицу, ако не?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. јуни 2009, 08:21
Нови члан групе

Default Да ли је мој видео картицу, ако не?

Здраво,

Иве 'суђен тражећи о том на другом форуму, али није стварно добили одговор, па сам у нади да ћу имати више среће овде. За сада око 9 месеци, док покушавате да покренете графичко-хеавы програм (Сецонд Лифе) екрану ће мој трептај, замрзнути, а затим мој рачунар ће се срушити. Када се рачунар поново покрене и сама, моје је приказати све "велике" и мессед уп. ЈА наћи ја лично власништво то поново покренете рачунар ручно неколико пута пре него мој екран одлази назад у нормалу.

Иве 'суђен ресеатинг картицу неколико пута, чишћење оут прашину изнутра мој рачунар, проспојни кабл повезује картицу за монитор около, савијено леђа моје возача, инсталирани најновији дривер. А ја и даље имати проблема. Будући да се чини ми се да је то погрешан видео цард - наручио сам нову и то ће бити овде ускоро.

Након пад система, замијетили сам да се на екрану црна чизма сеттле (Жао ми је, не знам име је лол) Сви знакови су чудно. Ту су узвичници тамо где би требао бити бројеви, погрешно написане речи, титрање ликови ... Довољан је стварно чудно. Кад видим да екран гледа као да је све лудо, ја знам моја приказати ће се пијан сеттле превише - а то је увек. Бисте неисправан видео цард проузрокује да се догоди да се боот сцреен? Или би се још један проблем проузрочење Интернет?

Свеукупно питање: Да ли су сви моји проблеми изгледају видео картице везане?

Хвала унапред за било какву помоћ! И молим вас јавите ми ако треба било какве додатне информације!

-Јоы

Мој Спецификације:

Оперативни систем: Уин КСП Хоме
Антивирус Софтуаре: АВГ
ЦПУ: АМД Атхлон 64 Кс2 Дуал Цоре Процессор 6000 +
Матична плоча: гигабајт М57СЛИ-С4
Рам: 4ГБ
Видео Цард: НВИДИА ГеФорце 8500 ГТ 512МБ
Напајање: 750 У Тхермалтаке ТоугхПоуер
Old 22. јуни 2009, 15:55
Донаторска Група

Default Да ли је мој видео картицу, ако не?

Звучи као ваше графичке картице, то 'није добро за игре које ће се приказивати или графички `с-хеавы програм, све остало изгледа фино

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање Елијоенај Грапхицс Цардс & Мониторс 3 15 март 2009 14:49
Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет демон102 Грапхицс Цардс & Мониторс 3 2 аугуст 2008 13:32
Графичка картица је моја мана? нинетаил3дф0кс Грапхицс Цардс & Мониторс 1 5. јуна 2008 08:00
Помозите! Коју графичку картицу требам? ВидеоНигхтмаре Грапхицс Цардс & Мониторс 3 15 март 2008 05:38
Коју графичку картицу? ЦхрисИнПа Грапхицс Цардс & Мониторс 2 10 аугуст 2007 12:17
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц