![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Bu konuda başka bir forum soruyorum ama denedim gerçekten bir cevap alamadım, ben burada daha iyi bir şans olur umut ediyorum. Yaklaşık 9 ay şimdi, bir grafik-ağır programı (Second Life) ekranımda titreme, donma ve ardından Bilgisayarımdaki kazasında gelecek çalıştırmak için çalışıyor. Ne zaman bilgisayar kendini yeniden başlatıldığında, benim ekran tüm "" büyük ve berbat olduğunu. Kendimi manuel birkaç kez benim ekran önce bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalmadan bulmak normale döndü gidiyor. Ben birkaç kez kart reseating, benim bilgisayar içinde, kablo monitöre çevresindeki kartı bağlayan geçiş, toz boşaltım denedim benim sürücüleri geri, en son sürücüleri yüklü. Ve hala sorun var. Çünkü benim için bu hatalı bir ekran kartı ise - Ben yeni bir sipariş ve burada yakında olacak gibi görünüyor. Çökmesini sonra, bu ekranı siyah önyükleme üzerinde (üzgünüm fark, ben lol) tüm karakterleri garip olan onun adını bilmiyorum. Burada ünlem işareti bulunan sayılar, sözcükler yanlış, karakter kırpıntılı olması gerektiğidir ... sadece gerçekten garip's. Ben o ekran bu gibi çılgın görünümlü görmek, benim ekran kadar çok sarhoş olacak - ve her zaman olduğunu biliyorum. Bir hatalı ekran kartı neden bu ekranı açılış çıktığından? Veya başka bir sorunu da neden olabilir? Genel soru: tüm sorunları mı ekran kartı ile ilgili görünüyor? Herhangi bir yardım için şimdiden teşekkür ederiz! Ve eğer herhangi bir ek bilgi gerek bana bildirin lütfen! -Joy Ana Özellikler: İşletim sistemi: Win XP Home Antivirus Software: AVG İşlemci: AMD Athlon 64 X2 Çift Çekirdekli İşlemci 6000 + Anakart: Gigabyte M57SLI-S4 RAM: 4GB Video Kartı: Nvidia GeForce 8500 GT 512MB Güç Kaynağı: 750 Watt Thermaltake ToughPower |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafik kartı gibi, bu `bu oyun için ya da iyi bir grafik` s-ağır programı çalıştırmak için değil, geriye kalan ince görünüyor
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |