менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Is It My Video Card іншому випадку?

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 червня 2009, 08:21
Нові члени групи

Default Is It My Video Card іншому випадку?

Здравствуйте,

Я пробував питати про це на іншому форумі, але насправді не отримати відповіді, так що я сподіваюся, я буду мати більше пощастить тут. Близько 9 місяців, при спробі запустити графічний важкі програми (Друга Життя) мій екран буде мерехтіти, заморозити, а потім "Мій комп'ютер" звалиться. Коли комп'ютер перезавантажується сам, моя дисплеї всіх "великих" і все змішалося. Я знаходжу того, щоб перезапустити комп'ютер вручну кілька разів перед моїм дисплеєм повертається в нормальне русло.

Я намагався притирання карт в кілька разів, очищення від сміття усередині мого комп'ютера, перемикання кабелю, що з'єднує плату на моніторі навколо, відкат моєї драйверів, встановлених останніми драйверами. І я до сих пір питання. Так як мені здається, що це несправний відеокарти - я замовив нову і вона буде тут найближчим часом.

Після збою, я помітив, що на чорному екрані завантаження (вибачте, я не знаю його назву LOL) все дивні символи. Є знаки оклику там, де повинні бути числа, слова з помилками, мерехтливі символи ... Це просто дуже дивно. Коли я бачу, що екран всі дивлячись, як божевільна, я знаю мого дисплей буде заплющив теж - і вона завжди є. Чи буде причини несправної відеокарти, щоб це відбулося в завантажувальний екран? Або чи буде інша проблема нанесення йому?

Загальне питання: Чи є всі мої проблеми здаються відеокарта пов'язані?

Спасибо заранее за будь-яку допомогу! І, будь ласка, дайте мені знати, якщо вам потрібна додаткова інформація!

Joy --

Мої характеристики:

Операційна система: Win XP Home
Антивірусне ПЗ: AVG
Процесор: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000 +
Материнська плата: Gigabyte M57SLI-S4
Ram: 4GB
Відеокарта: Nvidia GeForce 8500 GT 512MB
Живлення: 750 Вт Thermaltake ToughPower
Old 22 червня 2009, 15:55
Донор групи

Default Is It My Video Card іншому випадку?

Схоже, ваша відеокарта, IT `S, не дуже зручно для ігор або запустити графічну` S-важка програма, решта здається в порядку

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт Ел'йоенай Графічні карти & Монітори 3 15 березня 2009 14:49
Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти demon102 Графічні карти & Монітори 3 2 серпня 2008 13:32
Лі моя відеокарта іншому випадку? ninetail3df0x Графічні карти & Монітори 1 5 червня 2008 08:00
ДОПОМОГА! Яку відеокарту мені потрібен? VideoNightmare Графічні карти & Монітори 3 15 березня 2008 05:38
Яка відеокарта? ChrisInPa Графічні карти & Монітори 2 10 серпня 2007 12:17
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.