![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я пробував питати про це на іншому форумі, але насправді не отримати відповіді, так що я сподіваюся, я буду мати більше пощастить тут. Близько 9 місяців, при спробі запустити графічний важкі програми (Друга Життя) мій екран буде мерехтіти, заморозити, а потім "Мій комп'ютер" звалиться. Коли комп'ютер перезавантажується сам, моя дисплеї всіх "великих" і все змішалося. Я знаходжу того, щоб перезапустити комп'ютер вручну кілька разів перед моїм дисплеєм повертається в нормальне русло. Я намагався притирання карт в кілька разів, очищення від сміття усередині мого комп'ютера, перемикання кабелю, що з'єднує плату на моніторі навколо, відкат моєї драйверів, встановлених останніми драйверами. І я до сих пір питання. Так як мені здається, що це несправний відеокарти - я замовив нову і вона буде тут найближчим часом. Після збою, я помітив, що на чорному екрані завантаження (вибачте, я не знаю його назву LOL) все дивні символи. Є знаки оклику там, де повинні бути числа, слова з помилками, мерехтливі символи ... Це просто дуже дивно. Коли я бачу, що екран всі дивлячись, як божевільна, я знаю мого дисплей буде заплющив теж - і вона завжди є. Чи буде причини несправної відеокарти, щоб це відбулося в завантажувальний екран? Або чи буде інша проблема нанесення йому? Загальне питання: Чи є всі мої проблеми здаються відеокарта пов'язані? Спасибо заранее за будь-яку допомогу! І, будь ласка, дайте мені знати, якщо вам потрібна додаткова інформація! Joy -- Мої характеристики: Операційна система: Win XP Home Антивірусне ПЗ: AVG Процесор: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000 + Материнська плата: Gigabyte M57SLI-S4 Ram: 4GB Відеокарта: Nvidia GeForce 8500 GT 512MB Живлення: 750 Вт Thermaltake ToughPower |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, ваша відеокарта, IT `S, не дуже зручно для ігор або запустити графічну` S-важка програма, решта здається в порядку
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт | Ел'йоенай | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2009 14:49 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| Лі моя відеокарта іншому випадку? | ninetail3df0x | Графічні карти & Монітори | 1 | 5 червня 2008 08:00 |
| ДОПОМОГА! Яку відеокарту мені потрібен? | VideoNightmare | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2008 05:38 |
| Яка відеокарта? | ChrisInPa | Графічні карти & Монітори | 2 | 10 серпня 2007 12:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |