![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Винаги съм си и имам NVidia Аз не съм сигурен как ATI системата работи Всъщност, трябва ми ATI карта, която е известна equivlent към 9800GTX + + или нещо такова върховен края ATI Имам нужда от цената, която е ограничена около 200 долара. Малко високи wouldnt бъде проблем Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800GTX + не е точно висок край. В 4850 е равностойна. Защо ви е нужен ATI?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Мислиш ли, просто искам ATI чисто, тъй като в миналото, които сте избрали NVidia? Това не е голяма причина да се променят с - особено като се говори за получаване еквивалентна карта, тя не е дори ъпгрейд. PS Обичам те въглерод |
|
| |||
| |||
| Аз съм смяна на ATI mobo, защото ми е за него и само Crossfire (този какво пише на своя сайт) така този защо ... и бих искал нещо да играете на всички модерни игри днес на ултра високи такъв задник farcry2, GTA IV, може би дори и Crysis, ако можете да го направя Аз в момента има Intel Core i7 2GB DDR3 Така че аз имам добър computere и всички, но ми VID картата се правиш бутилка шията и не? |
|
| |||
| |||
| Не бих се очаква да играе GTA4 гладко, неговите ужасни, не работят в Crossfire или .. Една добра видео карта (HD4870 или HD4870X2) ще се видим през Crysis и Далечния Извикай 2 доста лесно. |
|
| |||
| |||
| Аз не мисля, че може да отнеме само Crossfire, аз мога да разбера кажа, ако тя приема единствено NVidia карта, или многократни XFire's, но аз не мисля, Терес всяка дънна платка, че pointblank отказва да приеме единната GCard .. Имате ли някакви други спецификационен този трябва-имате? IE. HD, или Dual монитора подкрепа? |
|
| |||
| |||
| Да, NVidia е по-висока цел, както и от времето, което искате да направите Crossfire ще има единна карта, която разбива каквото сте купили в Crossfire така или иначе. Банкиране на скъпи, ненадеждни мулти-карта = лоша идея. Както винаги, купи за днес, а не за утре - в този случай Вие може да искате да разширите своя бюджет малко и получи GTX 260.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |