![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vždy jsem myslel, a mám nVidia Nejsem si jistý, zda ATi, jak systém funguje V podstatě Potřebuji ATi kartu, která je poněkud equivlent na 9800GTX + + nebo tak něco vysokého konce ATi Potřebuji být omezena cenou okolo 200 dolarů. trochu vyšší bych být problém Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800GTX + není zrovna high-end. V 4850 je ekvivalentní. Proč potřebujete ATI?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Myslíte si chci ATI čistě proto, že v minulosti jste se rozhodli nVidia? To není velký důvod k přechodu - zejména pokud jste mluvili získat odpovídající kartu, je to dokonce ani upgrade. PS milovat sig uhlíku
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Já jsem se měnící na ATi, protože moje mobo je určen pro ni a jen se CrossFire (to je to, co se píše na svých stránkách) tak to je důvod, proč ... tak bych rád něco hrát všechny moderní hry dneška ultravysoké taková prdel farcry2, GTA IV, možná dokonce i když u Crysis to dokáže I v současné době mají Intel Core I7 2GB DDR3 Takže mám dobrou computere a všechny, ale moje vid karta Makin láhev u krku ne? |
|
| |||
| |||
| Já se nečeká, že se hraje GTA4 hladce, jeho hrozné, nefunguje v Crossfire buď .. A dobrou grafickou kartu (HD4870 nebo HD4870X2) vás prostřednictvím Crysis a Dálného Cry 2 docela snadno. |
|
| |||
| |||
| Nemyslím si, že by mohl mít pouze CrossFire, jsem mohl pochopit, říkají, když je přijata singulární nVidia karty, nebo více Xfire, ale nemyslím si, že theres jakékoliv základní desce, která pointblank odmítá přijmout jednotnou GCard .. Máte nějaké jiné spec musí to je-mít? tzn. HD, nebo Duální monitoru podporuje?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jo, je lepší nVidia high-end, a do doby, kterou chcete udělat Crossfire bude jedinou kartu, která preferuje to, co jste koupili v Crossfire stejně. Bankovnictví na drahé, nespolehlivé multi-karta = špatný nápad. Jako vždy, koupit dnes, ne zítra - v takovém případě budete možná chtít rozšířit svůj rozpočet trochu a získat GTX 260.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. března 2009 14:49 |
| Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. srpna 2008 13:32 |
| HELP! Grafické karty, které potřebuji? | VideoNightmare | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. března 2008 05:38 |
| Grafická karta pomozte | divindavid13 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 8. října 2007 13:15 |
| Grafická karta | sam2545 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 3. července 2007 09:29 |
| Thread Nástroje | |
| |