![]() |
|
| |||
| |||
| Πάντα πίστευα και έχεις nVidia Δεν είμαι βέβαιος πώς ATI σύστημα λειτουργεί Βασικά, χρειάζομαι μία κάρτα ATI ότι είναι κάπως equivlent με την 9800GTX + + ή κάτι υψηλού τέλος ATI Χρειάζομαι την τιμή που πρέπει να καλυφθεί περίπου 200 δολάρια. λίγο υψηλότερες wouldnt είναι ένα πρόβλημα Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800GTX + δεν είναι ακριβώς υψηλά τέλη. Το 4850 είναι ισοδύναμες. Γιατί πρέπει ATI;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Μήπως θέλετε μόνο την ATI καθαρά επειδή στο παρελθόν έχετε επιλέξει την nVidia; Αυτός δεν είναι ένας καλός λόγος για να αλλάξει με την πάροδο του - ιδίως όσον είστε μιλάμε για να ισοδύναμη κάρτα, δεν είναι ακόμα μια αναβάθμιση. PS αγάπη η sig άνθρακα
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Είμαι μεταβαλλόμενο με ATI mobo μου γιατί η έννοια αυτή και μόνο διασταυρούμενα πυρά (thats τι λέει σχετικά με την εγκατάσταση) thats γιατί έτσι ... και θα ήθελα κάτι να παίζει όλα τα σύγχρονα παιχνίδια για σήμερα πολύ υψηλή τέτοιο κώλο farcry2, GTA IV, ίσως ακόμα και crysis αν και μπορεί να κάνει ότι i Επί του παρόντος έχουν Intel Core i7 2GB ddr3 Γι 'αυτό και έχουμε μια καλή computere και όλες, αλλά μου vid κάρτα makin ένα μπουκάλι λαιμό και δεν? |
|
| |||
| |||
| Δεν θα περιμένουμε να παίξει GTA4 ομαλά, την τρομερή, δεν λειτουργεί ούτε σε Crossfire .. Μια καλή κάρτα οθόνης (HD4870 ή HD4870X2) θα σας βλέπω μέσω Crysis και Far Cry 2 αρκετά εύκολα. |
|
| |||
| |||
| Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να λάβει μόνον διασταυρούμενα πυρά, θα μπορούσα να καταλάβω ότι, εάν με αυτό αποδέχθηκε μια μοναδική nVidia κάρτα, ή πολλαπλές XFire της, αλλά δεν νομίζω Theres οποιαδήποτε μητρική πλακέτα pointblank ότι αρνείται να λάβει μια ενιαία GCard .. Έχετε κάποια άλλα πρέπει thats spec-έχουν; δηλαδή. HD, ή Dual παρακολουθεί υποστήριξη;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ναι, είναι καλύτερα nVidia υψηλό τέλος, και από τη στιγμή που θέλετε να κάνετε Crossfire θα υπάρχει ενιαία κάρτα που χτυπάει ό, τι αγοράζεται Crossfire ούτως ή άλλως. Banking για ακριβά, αναξιόπιστα κάρτα πολλαπλών = κακή ιδέα. Όπως πάντα, η αγορά για σήμερα, αύριο, για να μην - στην περίπτωση αυτή, μπορεί να θέλετε να αναπτύξετε λίγο τον προϋπολογισμό σας και πάρτε μια GTX 260.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Video RAM Card - laptop κάρτες πιπιλίζουν | elioenai | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 15 Μαρ 2009 14:49 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| HELP! Ποια κάρτα βίντεο χρειάζομαι; | VideoNightmare | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 15 Μαρ 2008 05:38 |
| Βίντεο κάρτα βοήθεια | divindavid13 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 11 | 8 Οκτ 2007 13:15 |
| Video card | sam2545 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 12 | 3η Ιουλ 2007 09:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |