![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Uvijek sam mislio i dobio nVidia Ja sam ne siguran kako ATI sustav radi U osnovi, Trebam ATI karticu koja je donekle equivlent na 9800GTX + ili nešto visoki kraj ATI Trebam cijenu kapom biti oko 200 dolara. malo veći wouldnt biti problem Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800GTX + nije baš visoka kraja. U 4850 je ekvivalent. Zašto trebate ATI?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Da li samo želite ATI čisto jer u prošlosti, što ste ih izabrali nVidia? To nije velik razlog za promjenu nad - posebno što si govorimo stjecanja odgovarajući kartica, to nije čak i nadogradnju. PS ljubimo sig ugljika
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ja sam za promjenom ATI moja mobo, jer je za to značilo i samo uzima unakrsna vatra (taj što govori o njegovoj stranici) pa zašto taj ... i ja bih nešto da igraju sve moderne igre danas na ultra visokim takav magarac farcry2, gta iv, možda čak i ako u crysis može učiniti da ja trenutno imaju Intel Core i7 2GB ddr3 Tako sam dobar computere i sve, ali moj vid kartica Makin bocu u vrat ne? |
|
| |||
| |||
| Ja ne očekujem da će igrati GTA4 glatko, njegove strašna, ne radi ni u unakrsna vatra .. Dobar video karticu (HD4870 ili HD4870X2) vidjeti će vas kroz Crysis i Far Cry 2 prilično jednostavno. |
|
| |||
| |||
| JA dont 'misliti Internet mogao uzeti samo unakrsna vatra, ja mogu shvatiti reći, ako ga je prihvatio jedne singularne nVidia kartice, ili višestruke XFire-a, ali ja ne mislim theres bilo koju matičnu ploču koja pointblank odbije uzeti jednu GCard .. Imate li kakvih drugih spec. taj morati-imati? tj.. HD ili Dual monitor support?
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Da, nVidia je bolja visoke kraju, i po vremenu koje želite učiniti unakrsna vatra bit će jednu karticu koja pobjeđuje sve što ste kupili u unakrsna vatra anyway. Bankarstva na skupi, nepouzdani multi-card = loša ideja. Kao i uvijek, kupite za danas, a ne za sutra - u kojem slučaju ti svibanj ištanje to ekspandirati svoj proračun nešto i dobiti GTX 260.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| RAM Video Card - laptop video kartice sisanje | Elijoenaj | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2009 14:49 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| POMOZITE! Koju grafičku karticu trebam? | VideoNightmare | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2008 05:38 |
| Video card help | divindavid13 | Graphics Cards & Monitors | 11 | 8. listopad 2007 13:15 |
| Video kartice | sam2545 | Graphics Cards & Monitors | 12 | 3. srpnja 2007 09:29 |
| Thread Tools | |
| |