![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én mindig úgy gondoltam, és van nVidia Nem vagyok biztos benne, hogyan ATi rendszer Basically, szükségem van egy ATi kártyát, ami valamelyest equivlent a 9800GTX + + vagy valami a magas ATi Szükségem van a maximált ár a 200 dollár. akar egy kicsit nagyobb a probléma Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800GTX + a nem éppen jó vége. A 4850 egyenértékű. Miért van szükség az ATI?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te csak azt akartam, hogy pusztán azért, mert az ATI az elmúlt választotta nVidia? Ez nem jó ok arra, hogy át - különösen az ön beszél getting azonos kártyát, ez nem is a frissítést. PS szerelem a szén-sig
|
| |||
| |||
| Én vagyok a változó ATi mert mobo jelent meg, és csak úgy CrossFire (amit mi áll a helyén) so thats miért ... Én is szeretnék valamit játszanak mind a mai modern játékok ultra magas ilyen szamár farcry2, GTA IV, talán még a Crysis és ha teheti, hogy Én jelenleg a Intel Core I7 2GB DDR3 Tehát nekem van egy jó computere, meg minden, de a vid-kártya Makin egy palack nyaka és nem? |
|
| |||
| |||
| Nem várhatja el, hogy játszani GTA4 zökkenőmentesen, a borzalmas, nem működik a Crossfire vagy .. Egy jó videó kártyát (HD4870 vagy HD4870X2) fogja látni a Crysis és a Far Cry 2 nagyon könnyen. |
|
| |||
| |||
| Nem hiszem, hogy ez csak a CrossFire, tudtam megérteni azt, ha az elfogadott különös nVidia kártya, vagy több Xfire, de nem hiszem, hogy ott minden alaplap pointblank megtagadja egy GCard .. Van valami más, amit meg kell spec-nek? ie. HD, vagy Dual monitor támogatást?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Igen, nVidia jobb felső, és az idő, hogy akarsz Crossfire lesz egy kártyát, hogy bármit is veri felvásárolt Crossfire anyway. Banki a drága, megbízhatatlan, multi-card = rossz ötlet. Mint mindig, vásároljon a ma, nem holnap - ez esetben előfordulhat, hogy bővíteni szeretnénk a költségvetés egy kicsit, majd kap egy GTX 260.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |