![]() |
|
| |||
| |||
| אני תמיד חשבתי וקיבלתי nvidia אני לא בטוח כיצד פועלת המערכת ATI למעשה, אני צריך כרטיס של ATI כי הוא קצת equivlent ל 9800GTX + + או משהו גבוה סוף ATI אני צריך את המחיר כדי להיות capped בערך 200 דולר. קצת יותר גבוה wouldnt להיות בעיה תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800GTX + הוא לא בדיוק גבוה סוף. ה 4850 הוא שווה ערך. למה אתה צריך ATI?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אתה רק רוצה את ATI גרידא כי בעבר בחרת nvidia? זה לא נהדר סיבה מהפך - במיוחד כאשר אתה מדבר על המקבילה של מקבל כרטיס, זה אפילו לא שדרוג. נ.ב. אוהב את sig פחמן |
|
| |||
| |||
| אני משנה את שלי mobo ATI כי הוא התכוון לזה ורק לוקח צולבת (thats מה זה אומר על אתר) thats אז למה ... גם אני רוצה משהו לשחק משחקים כל היום מודרני Ultra גבוה כזה על התחת farcry2, gta IV, אולי אפילו אם crysis U יכול לעשות את זה אני כרגע יש אינטל ליבה i7 2GB ddr3 אז יש לי computere וכל טוב, אבל vid כרטיס makin U צוואר בקבוק לא? |
|
| |||
| |||
| אני לא מצפה לשחק GTA4 בצורה חלקה, שלה נורא, לא עובד ב צולבת או .. טוב כרטיס הווידאו (HD4870 או HD4870X2) יראו לך דרך Crysis Far Cry 2 ו די בקלות. |
|
| |||
| |||
| אני לא חושב שזה יכול רק לקחת צולבת, אני יכול לומר להבין, אם הוא קיבל את nvidia כרטיס יחיד, או מספר רב של XFire, אבל אני לא חושב theres כי כל לוח האם pointblank מסרבת לקחת אחת GCard .. האם יש לך אחר spec-thats חייב לקבל? כלומר. HD, או דואליים לפקח תמיכה? |
|
| |||
| |||
| כן, הוא טוב יותר גבוה nvidia סוף, וכן את הזמן שאתה רוצה לעשות צולבת יהיה כרטיס בודד כי יכה מה קנית ב צולבת בכל מקרה. על הבנקאות יקר, אכזב מרובה כרטיס = רעיון רע. כמו תמיד, קנה היום, לא מחר - ובמקרה זה, ייתכן שתרצה להגדיל את התקציב קצת ולקבל GTX 260.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |