![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš visada maniau ir gavo nVidia Nesu tikras, kaip ATi sistema veikia Iš esmės, turiu ATi kortelė, kuri yra šiek tiek equivlent į 9800GTX + arba ką nors High End ATi Man reikia kaina negali viršyti maždaug 200 dolerių. šiek tiek didesnis wouldnt būti problema Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800GTX + nėra tiksliai aukšti. 4.850 yra lygiavertis. Kodėl reikia ATI?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ar norite tiesiog grynai dėl to, kad praeityje jūsų pasirinktą nVidia ATI? Tai nėra didelis priežasties keisti daugiau - ypač, kaip jūs kalbate gauti lygiavertį kortelę, tai nėra net atnaujinti. PS Love sig anglies
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Aš pereiti prie ATi, nes mano MOBO yra skirta, ir tik mano CrossFire (thats, ką ji sako apie savo svetainę) taip Thats why ... ir aš norėčiau ką nors vaidina visi šiuolaikiniai žaidimai šiandien ultraaukštų toks asilas farcry2, GTA IV, gal net crysis jei u can do that Aš šiuo metu Intel Core i7 2GB DDR3 Taigi turiu gera Kompiuteriai ir visiems, bet mano vid kortelė Makin butelio kaklelį ir ne? |
|
| |||
| |||
| Aš nesitiki žaisti GTA4 sklandžiai, jos siaubingai, neveikia arba Crossfire .. Gera vaizdo plokštė (HD4870 ir HD4870X2) bus jus per Crysis ir Far Cry 2 gana lengvai. |
|
| |||
| |||
| Nemanau, kad ji gali būti pradėti tik crossfire, aš negalėjau suprasti, tarkim, jei jis priimtas ypatingos nVidia kortelės ar kelis Xfire's, but I don't think theres bet Portatiles pointblank atsisako vieno GCard .. Ar turite kokių nors kitų spec thats jums reikia? ty. HD, arba Dviejų monitorių palaikymą?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Taip, nVidia geriau high end, ir laiko, kad Jūs norite padaryti Crossfire bus vieną kortelę, kad pranoksta viską, ką supirkti Crossfire anyway. Bankinės dėl brangios, nepatikima multi-card = bloga idėja. Kaip visada, pirkti šiandien, ne rytoj - tokiu atveju jums gali tekti padidinti savo biudžetą, tiek ir gauti GTX 260.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vaizdo plokštė RAM - nešiojamas vaizdo plokštės čiulpia | Elioenaj | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Kovas 15, 2009 14:49 |
| Noriu naudoti savo rankų vaizdo plokštė ir mano atnaujinti vaizdo plokštę Toget | demon102 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 2 rugpjūtis 2008 13:32 |
| HELP! Kokią vaizdo plokštę man reikia? | VideoNightmare | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Kovas 15, 2008 05:38 |
| Vaizdo plokštė Pagalba | divindavid13 | Graphics Cards & Monitoriai | 11 | 8 spalis 2007 13:15 |
| Vaizdo plokštė | sam2545 | Graphics Cards & Monitoriai | 12 | 3 liepa 2007 09:29 |
| Temos įrankiai | |
| |