![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam zawsze myśli i dostał nVidia Nie jestem pewien, jak ATI system działa Zasadniczo, i potrzebują karty ATI, które są nieco equivlent do 9800GTX + + czy coś Wysokiego koniec ATI Muszę cena jest ograniczona do około 200 dolarów. nieco wyższe wouldnt be a problem Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800GTX + nie jest wysokiej klasy. W 4850 jest równoważny. Dlaczego musisz ATI?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Czy chcesz po prostu ATI czysto, ponieważ w przeszłości wybranej nVidia? To nie jest wielki powód do zmian w ciągu - zwłaszcza w you're talking uzyskania równoważnego karty, to nawet nie uaktualnienie. PS kocham sig węgla
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jestem do zmieniających ATI ponieważ mój Mobo jest dla niego i tylko CrossFire (thats co mówi o swoim miejscu) thats dlaczego tak ... również chciałbym zagrać coś do wszystkich nowoczesnych gier dzisiaj na bardzo wysokim taki tyłek farcry2, GTA IV, Crysis nawet jeśli może to zrobić u i obecnie ma Intel Core i7 2GB DDR3 Więc mam dobrą computere i wszystkich, ale my vid karty makin butelkę szyi i nie? |
|
| |||
| |||
| I nie spodziewałby się grać GTA4 płynnie, jego straszliwe, nie działa w Crossfire albo .. Dobra karta graficzna (HD4870 lub HD4870X2) będzie można zobaczyć dzięki Crysis i Far Cry 2 całkiem łatwo. |
|
| |||
| |||
| Nie sądzę, może tylko crossfire, mogę powiedzieć, zrozumieć, jeśli przyjęła pojedynczej karty nVidia lub wielu XFire, ale nie sądzę, że płyta główna theres wszelkie pointblank odmawia podjęcia jednego GCard .. Czy masz jakieś inne spec thats niezbędnik? ie. HD lub podwójnego monitorowania wsparcia?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tak, NVIDIA jest lepsza wysokiej klasy, a do czasu, że chcesz zrobić Crossfire będzie istnieć tylko jedna karta, że niezależnie od uderzeń zakupu w Crossfire anyway. Bankowość na drogie, nierzetelne multi-card = zły pomysł. Jak zawsze, kup dzisiaj, nie jutro - w takim przypadku można zwiększyć budżet trochę i dostać GTX 260.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |