mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Aveţi nevoie de placă video ATI. Sunt oarecum nou

Reply

Thread Tools
Old 18 ianuarie 2009, 22:28
Grupul de stat

Întotdeauna am crezut că şi-am nVidia

Nu sunt sigur cum funcţionează sistemul ATI

Practic, am nevoie de o carte de ATI, care este oarecum equivlent la 9800GTX + + sau ceva de genul asta

un Înalt sfârşitul ATI

Am nevoie de a fi limitat la preţul de 200 de dolari. un pic mai mare wouldnt fi o problemă

Mulţumesc
Old 19 ianuarie 2009, 04:03
Grupul de donator

9800GTX + nu este chiar mare scop. În 4850, sunt echivalente. De ce aveţi nevoie de ATI?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 19 ianuarie 2009, 10:46
Grupul de donator

Te vreau doar pe ATI pur şi simplu pentru că în trecut pe care le-aţi ales nVidia?

Asta nu e un mare motiv de a schimba peste - mai ales ca esti vorbit de a obţine un echivalent carte, nu este chiar un upgrade.

PS place sig de carbon
Old 19 ianuarie 2009, 11:45
Grupul de stat

Sunt schimbare la ATI, pentru că mi se mobo a insemnat pentru ea si dureaza doar crossfire (thats ce se spune pe site-ul său)

Thats deci de ce ... bine i-ar place ceva pentru a juca toate jocurile moderne astăzi pe ultra înaltă astfel de fund farcry2, GTA IV, poate chiar Crysis u dacă pot face asta

i în prezent, au un
Intel Core I7
2GB DDR3

Aşa că am o bună Computere si toate, dar mi vid carte este o sticlă makin gâtul u nu?
Old 19 ianuarie 2009, 13:07
Grupul de stat

Nu aş aştepta să joace GTA4 lin, sa groaznic, nu funcţionează în Crossfire fie ..

O placă video (HD4870 sau HD4870X2) va vedem prin Crysis şi Far Cry 2 destul de uşor.
Old 19 ianuarie 2009, 13:12
Grupul de donator

Nu cred că ar putea dura doar crossfire, aş putea spune înţelege, în cazul în care acesta a acceptat un singular nVidia carte, sau mai multe XFire lui, dar nu cred că theres orice placa de bază care pointblank refuză să ia o singură GCard ..

Aveţi alte spec. thats trebuie să-au?

de ex. HD, sau Dual monitor suport?
Old 19 ianuarie 2009, 15:22
Grupul de donator

Da, este mai bine nVidia mare scop, precum şi de timpul pe care doriţi să o faci Crossfire nu va exista o singură carte, care bate orice ai cumpărat în Crossfire oricum. Bancare pe scump, fiabile multi-card = idee rea. Ca întotdeauna, cumpara pentru ziua de azi, nu pentru mâine - caz în care este posibil să doriţi să vă extindeţi bugetul un pic şi a lua un GTX 260.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.