![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Întotdeauna am crezut că şi-am nVidia Nu sunt sigur cum funcţionează sistemul ATI Practic, am nevoie de o carte de ATI, care este oarecum equivlent la 9800GTX + + sau ceva de genul asta un Înalt sfârşitul ATI Am nevoie de a fi limitat la preţul de 200 de dolari. un pic mai mare wouldnt fi o problemă Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800GTX + nu este chiar mare scop. În 4850, sunt echivalente. De ce aveţi nevoie de ATI?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Te vreau doar pe ATI pur şi simplu pentru că în trecut pe care le-aţi ales nVidia? Asta nu e un mare motiv de a schimba peste - mai ales ca esti vorbit de a obţine un echivalent carte, nu este chiar un upgrade. PS place sig de carbon
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Sunt schimbare la ATI, pentru că mi se mobo a insemnat pentru ea si dureaza doar crossfire (thats ce se spune pe site-ul său) Thats deci de ce ... bine i-ar place ceva pentru a juca toate jocurile moderne astăzi pe ultra înaltă astfel de fund farcry2, GTA IV, poate chiar Crysis u dacă pot face asta i în prezent, au un Intel Core I7 2GB DDR3 Aşa că am o bună Computere si toate, dar mi vid carte este o sticlă makin gâtul u nu? |
|
| |||
| |||
| Nu aş aştepta să joace GTA4 lin, sa groaznic, nu funcţionează în Crossfire fie .. O placă video (HD4870 sau HD4870X2) va vedem prin Crysis şi Far Cry 2 destul de uşor. |
|
| |||
| |||
| Nu cred că ar putea dura doar crossfire, aş putea spune înţelege, în cazul în care acesta a acceptat un singular nVidia carte, sau mai multe XFire lui, dar nu cred că theres orice placa de bază care pointblank refuză să ia o singură GCard .. Aveţi alte spec. thats trebuie să-au? de ex. HD, sau Dual monitor suport?
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Da, este mai bine nVidia mare scop, precum şi de timpul pe care doriţi să o faci Crossfire nu va exista o singură carte, care bate orice ai cumpărat în Crossfire oricum. Bancare pe scump, fiabile multi-card = idee rea. Ca întotdeauna, cumpara pentru ziua de azi, nu pentru mâine - caz în care este posibil să doriţi să vă extindeţi bugetul un pic şi a lua un GTX 260.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |