![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vždy som myslel, a mám nVidia Nie som si istý, či ATi, ako systém funguje V podstate Potřebuji ATi kartu, ktorá je trochu equivlent na 9800GTX + + alebo tak niečo vysokého konca ATi Potrebujem byť obmedzená cenou okolo 200 dolárov. trochu vyššia bych byť problém Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800GTX + nie je zrovna high-end. V 4850 je ekvivalentný. Prečo potrebujete ATI?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Myslíte si chcem ATI čisto preto, že v minulosti ste sa rozhodli nVidia? To nie je veľký dôvod k prechodu - najmä ak ste hovorili získať zodpovedajúce kartu, je to dokonca ani upgrade. PS milovať sig uhlíka |
|
| |||
| |||
| Já jsem sa meniace na ATi, pretože moje Mobo je určený pre ňu a len sa CrossFire (to je to, čo sa píše na svojich stránkach) tak to je dôvod, prečo ... tak bych rád niečo hrať všetky moderné hry dneška veľmi vysokej taká prdel farcry2, GTA IV, možno dokonca aj keď u Crysis to dokáže Aj v súčasnosti majú Intel Core I7 2GB DDR3 Takže mám dobrú computer a všetky, ale moje vid karta Makin fľašu pri krku ne? |
|
| |||
| |||
| Já sa nečaká, že sa hrá GTA4 hladko, jeho hrozné, nefunguje v Crossfire buď .. A dobrú grafickú kartu (HD4870 alebo HD4870X2) vás prostredníctvom Crysis a Ďalekého Cry 2 docela ľahko. |
|
| |||
| |||
| Nemyslím si, že by mohol mať iba CrossFire, som mohol pochopiť, hovoria, keď je prijatá singulární nVidia karty, alebo viac komunita Xfire, ale nemyslím si, že Theres akejkoľvek základnej doske, ktorá pointblank odmieta prijať jednotnú GCard .. Máte nejaké iné špec musia to je-mať? tzn. HD, alebo Duální monitora podporuje? |
|
| |||
| |||
| Jo, je lepšie nVidia high-end, a do doby, ktorú chcete urobiť Crossfire bude jedinou kartu, ktorá preferuje to, čo ste kúpili v Crossfire rovnako. Bankovníctvo na drahé, nespoľahlivé multi-karta = zlý nápad. Ako vždy, kúpiť dnes, nie zajtra - v takom prípade možno budete chcieť rozšíriť svoj rozpočet trochu a získať GTX 260.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |