![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Увек сам мислио и добио НВИДИА Ја сам не сигуран како АТИ систем ради У основи, Требам АТИ картицу која је донекле екуивлент на 9800ГТКС + или нешто високи крај АТИ Требам цену капом бити око 200 $. мало већи уоулднт бити проблем Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800ГТКС + није баш висока краја. У 4850 је еквивалент. Зашто треба АТИ?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли само желите да АТИ чисто јер у прошлости, што сте их изабрали НВИДИА? То није велик разлог за промену над - посебно што си говоримо стицања одговарајући картица, то није чак и надоградњу. ПС љубимо сиг угљеника
|
| |||
| |||
| Ја сам за променом АТИ моја мобо, јер је за то значило и само узима унакрсно ватра (тај што говори о његовој страници) па зашто тај ... и ја бих нешто да играју све модерне игре данас на ултра високим такав задњца фарцры2, гта ив, можда чак и ако у црысис може да учини да ја тренутно имају Интел Цоре и7 2ГБ ДДР3 Тако сам добар цомпутер и све, али мој вид картица Макин боцу у врат не? |
|
| |||
| |||
| Ја не очекујем да ће играти ГТА4 глатко, његове страшна, не ради ни у унакрсно ватра .. Добар видео картицу (ХД4870 или ХД4870Кс2) видети ће вас кроз Црысис и Фар Цры 2 прилично једноставно. |
|
| |||
| |||
| ЈА донт 'мислити то могао узети само унакрсно ватра, ја могу схватити рећи, ако га је прихватио једне сингуларне НВИДИА картице, или вишеструке КСФире-а, али ја не мислим Тхереса било коју матичну плочу која поинтбланк одбије узети једну ГЦард .. Имате ли каквих других спец тај морати-имати? тј. ХД или Дуал монитор суппорт?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Да, НВИДИА је боља високе крају, и по времену које желите да урадите унакрсно ватра бит ће једну картицу која побеђује све што сте купили у унакрсно ватра Аныуаы. Банкарства на скупи, непоуздан мулти-цард = лоша идеја. Као и увек, купите за данас, а не за сутра - у ком случају ти мај оскудица то проширујући свој буџет нешто и добити ГТКС 260.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање | Елијоенај | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 15 март 2009 14:49 |
| Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 аугуст 2008 13:32 |
| Помозите! Коју графичку картицу требам? | ВидеоНигхтмаре | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 15 март 2008 05:38 |
| Видео цард хелп | дивиндавид13 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 11 | 8 октобар 2007 13:15 |
| Видео картице | сам2545 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 3. јула 2007 09:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |