![]() |
|
| |||
| |||
| Her zaman düşünce ve var nVidia Ben emin değilim nasıl ATi sistem çalışır Aslında, bu biraz 9800GTX için equivlent bir ATI kart + gerekir + veya şey Yüksek son ATi Ben 200 Dolar hakkında kepli gereken fiyat gerekir. biraz daha yüksek wouldnt bir sorun Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800GTX + tam yüksek sonu değil. The 4850 eşdeğerdir. Neden ATI gerekiyor?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece istiyor musunuz ATI son seçtiğiniz nVidia tamamen nedeni? Baştan sona değiştirmek için çok iyi bir sebep değildir - özellikle bir eşdeğer kartı almanın konuşuyor, hatta bir yükseltme değil. Ps SIG karbon TR
|
| |||
| |||
| Çünkü benim mobo için ve ifade sadece kendi sitesinde söylüyor) (şu CrossFire alıyor ATi için değişen pm Öyleyse neden şu ... Eğer U yapabilirim iyi Bugün son derece yüksek bu eşek farcry2, GTA IV, hatta belki de bütün modern Crysis oynamak gibi bir şey ki Şu anda bir var Intel Core i7 2GB DDR3 Ben, ancak iyi bir computere ve var benim VID kartı makin bir şişe boyun U hayır? |
|
| |||
| |||
| Ben sorunsuz gta4 oynamak için beklemiyorduk da, kendi korkunç, Crossfire ya .. çalışmıyor İyi bir ekran kartı (HD4870 veya HD4870X2) Crysis ve Far Cry 2 oldukça kolay size göreceksiniz. |
|
| |||
| |||
| Eğer veya tekil nVidia kartı kabul edilir çok Xfire, ama sanmıyorum .. tek bir GCard için reddeden herhangi bir anakart bu pointblank Theres Ben sadece CrossFire alabilir, söylemek, anlamak olabilir sanmıyorum Sen-olmalıdır diğer özelliklerini şu var mı? yani. HD veya Çift monitör destekliyor?
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Evet, nVidia bir tek kart daha iyi yüksek sonunda, ve zaman sizin Crossfire yapmak istiyorum tarafından size Crossfire de zaten ne satın yendi. Bankacılık pahalı, güvenilir olmayan çok-kart = kötü bir fikir. Her zaman olduğu gibi, bugün, yarın için değil almak - hangi bütçeniz genişletin durumda olabilir ve biraz alıyorum GTX 260.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |