менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Необхідність ATI Video Card. Я кілька нових

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 січня 2009, 22:28
Член групи

Default Необхідність ATI Video Card. Я кілька нових

Я завжди вважав і отримав NVidia

Я не знаю, як працює система ATi

В основному, мені потрібна карта ATi, що кілька equivlent на 9800GTX + + або щось

Високий кінець ATi

Мені потрібна ціна перевищити близько 200 доларів. Трохи вище Wouldnt бути проблемою

Спасибо
Old 19 січня 2009, 04:03
Донор групи

9800GTX + не зовсім високі цілі. 4850 еквіваленті. Навіщо вам потрібен ATI?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 19 січня 2009, 10:46
Донор групи

Ви просто хочете ATI тільки тому, що в минулому ви вибрали NVIDIA?

Це не більше підстав для зміни більше - в Зокрема, як ви кажете отримання еквівалентного карти, це навіть не її поновлення.

PS любові SIG вуглецю
Old 19 січня 2009, 11:45
Член групи

Я переході до ATi, тому що моя плат це означало для неї і тільки приймає CrossFire (Thats що він говорить на своєму сайті)

таким Thats чому ... Ну, я хотів би щось грати в усі сучасні ігри сьогодні на надвисокі таких дупу farcry2, GTA IV, Crysis, можливо, навіть якщо й може зробити це

даний час у мене
Intel Core i7
2GB DDR3

Так що я хороший computere і таке інше, але мій вид карти Макін у шийки пляшки чи не так?
Old 19 січня 2009, 13:07
Член групи

Я не очікую, щоб грати GTA4 гладко, страшна, не працює під перехресний вогонь або ..

Гарна відеокарта (HD4870 або HD4870X2) побачать вас через Crysis і Far Cry 2 дуже легко.
Old 19 січня 2009, 13:12
Донор групи

Я не думаю, що воно може здійснюватися тільки CrossFire, я міг зрозуміти, скажімо, якщо вона приймається сингулярного карт NVidia, або кілька XFire, але я не думаю, Theres будь-якій материнській платі, яка в упор відмовляється приймати одну GCard ..

Чи є у вас інші Spec-Thats повинна мати?

IE. HD, або підтримка двох моніторів?
Old 19 січня 2009, 15:22
Донор групи

Так, NVidia краще High End, а також часу, що ви хочете зробити Crossfire буде одна карта, яка б'є всі, що ви купили в перестрілці в будь-якому випадку. Розраховуємо на дороги, ненадійні Multi-Card = поганою ідеєю. Як завжди, купити на сьогодні, не завтра - в цьому випадку ви можете розширити свій бюджет небагато, і отримати GTX 260.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт Ел'йоенай Графічні карти & Монітори 3 15 березня 2009 14:49
Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти demon102 Графічні карти & Монітори 3 2 серпня 2008 13:32
ДОПОМОГА! Яку відеокарту мені потрібен? VideoNightmare Графічні карти & Монітори 3 15 березня 2008 05:38
Відео карта допоможе divindavid13 Графічні карти & Монітори 11 8 жовтня 2007 13:15
Відео карта sam2545 Графічні карти & Монітори 12 3 липня 2007 09:29
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.