![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я завжди вважав і отримав NVidia Я не знаю, як працює система ATi В основному, мені потрібна карта ATi, що кілька equivlent на 9800GTX + + або щось Високий кінець ATi Мені потрібна ціна перевищити близько 200 доларів. Трохи вище Wouldnt бути проблемою Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800GTX + не зовсім високі цілі. 4850 еквіваленті. Навіщо вам потрібен ATI?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ви просто хочете ATI тільки тому, що в минулому ви вибрали NVIDIA? Це не більше підстав для зміни більше - в Зокрема, як ви кажете отримання еквівалентного карти, це навіть не її поновлення. PS любові SIG вуглецю
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Я переході до ATi, тому що моя плат це означало для неї і тільки приймає CrossFire (Thats що він говорить на своєму сайті) таким Thats чому ... Ну, я хотів би щось грати в усі сучасні ігри сьогодні на надвисокі таких дупу farcry2, GTA IV, Crysis, можливо, навіть якщо й може зробити це даний час у мене Intel Core i7 2GB DDR3 Так що я хороший computere і таке інше, але мій вид карти Макін у шийки пляшки чи не так? |
|
| |||
| |||
| Я не очікую, щоб грати GTA4 гладко, страшна, не працює під перехресний вогонь або .. Гарна відеокарта (HD4870 або HD4870X2) побачать вас через Crysis і Far Cry 2 дуже легко. |
|
| |||
| |||
| Я не думаю, що воно може здійснюватися тільки CrossFire, я міг зрозуміти, скажімо, якщо вона приймається сингулярного карт NVidia, або кілька XFire, але я не думаю, Theres будь-якій материнській платі, яка в упор відмовляється приймати одну GCard .. Чи є у вас інші Spec-Thats повинна мати? IE. HD, або підтримка двох моніторів?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Так, NVidia краще High End, а також часу, що ви хочете зробити Crossfire буде одна карта, яка б'є всі, що ви купили в перестрілці в будь-якому випадку. Розраховуємо на дороги, ненадійні Multi-Card = поганою ідеєю. Як завжди, купити на сьогодні, не завтра - в цьому випадку ви можете розширити свій бюджет небагато, і отримати GTX 260.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт | Ел'йоенай | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2009 14:49 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| ДОПОМОГА! Яку відеокарту мені потрібен? | VideoNightmare | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2008 05:38 |
| Відео карта допоможе | divindavid13 | Графічні карти & Монітори | 11 | 8 жовтня 2007 13:15 |
| Відео карта | sam2545 | Графічні карти & Монітори | 12 | 3 липня 2007 09:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |