![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте хора. Просто се чудех дали паметта на графични карти трябва да отговарят на типа памет на моя дънна платка? Графиката карти което искам е GDDR3 памет тип, но аз имам ли DDR памет в моя дънна платка, не на паметта на този мач? Благодаря за вашата помощ:) също и графична карта искам е HD, но ми монитора не е HD монитор ще този въпрос? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, те са независими и не трябва да съвпадат. A DDR3 GFX карти с работата по всеки Mobo толкова дълго, колкото той подкрепя слот тип т.е.: AGP или PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всички монитори, произведени през последните .. уау, може би десетилетие? са "HD" - телевизори просто стана с тези резолюции през последните няколко години. Макар че аз мисля, че се отнасят до HD3xxx или HD4xxx. Това е просто умни маркетинг трик, те нямат нищо общо помежду си. Добра работа са бдителни, все пак, това е винаги по-добре да се уверете, че всичко работи предварително. Ако не сте сигурен за избора си, след текущата настройка и не можем да разгледаме и се уверете, че независимо от избраната от вас са подходящи.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Аз не съм сигурен дали имам ли PCI-E 16x слот 2,0 в моя дънна платка, не ми слота трябва да бъде 2,0? или просто да получите графична карта, без да се притеснявате за това? |
|
| |||
| |||
| Тъй като това е x16, 2.0 част не е от значение.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| тази карта ще работи с моя компютър? http://www.ebuyer.com/product/150349 |
|
| |||
| |||
| Не може да се каже ... Каква дънна платка имате ли? |
|
| |||
| |||
| Имам ли Intel Pentium 4 3.00GHz процесор и дънна платка да ми е първия международен Computers, Inc, и аз имам имам PCI-E 16x слот |
|
| |||
| |||
| Сигурни ли сте, че има PCI-E слот, P4 са стари и вероятно преди PCI-E време. PCI-E слотове са да не се бърка с PCI слот. PCI-E: ![]() PCI: |
|
| |||
| |||
| * Редактирани моя пост по-горе * |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Награда за AGP графична карта | Марко | Графика на карти & Монитори | 6 | 12-ти септември 2009 год. 03:13 |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Закупуването на нови графични карти - NVidia GeForce 9400GT? | Марсела | Графика на карти & Монитори | 1 | 4 юни 2009 02:13 |
| Нови графични карти Помощ | MaxWilson | Графика на карти & Монитори | 3 | 9 ноември 2007 15:36 |
| 1GB RAM Vs графична карта | its.sid | Графика на карти & Монитори | 15 | 2-ро Aug 2007 12:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |