![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidi. Jen bych, paměti na grafické kartě musí splňovat paměti typu na mé desce? Grafická karta Chci se GDDR3 paměti typu, ale mám DDR paměti v mé desce, má mít na paměti tento zápas? díky za vaši pomoc:) i grafické karty chci je HD, ale mi monitor není HD bude sledovat tuto záležitost? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdepak, to jsou nezávislé a nemusejí shodovat. A DDR3 GFX karta s prací na jakékoliv Mobo tak dlouho, jak to podporuje slot typu, tj.: AGP nebo PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všechny monitory vyrobené v posledních .. wow, možná desetiletí? jsou "HD" - televizory zrovna do těch usnesení, v posledních několika letech. I když myslím, že jste s odkazem na HD3xxx nebo HD4xxx. To je jen chytrý marketing trick, které nemají nic společného s sebou. Dobrá práce byla ostražitá, ale je to vždy lepší, aby se ujistil, všechno funguje předem. Pokud si nejste jisti svou volbu, po své aktuální nastavení a můžeme se podívat, a ujistěte se, že bez ohledu na jedno jste zvolili je vhodná.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistý, zda-li mám PCI-E 16x 2.0 slot na mé desce, se moje slot muset 2,0? nebo může jen získat i grafickou kartu bez obav o to? |
|
| |||
| |||
| Jak dlouho, jak je to x16, 2,0 část nezáleží.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| bude tato karta pracovat s počítači? http://www.ebuyer.com/product/150349 |
|
| |||
| |||
| Nelze říct ... Jaké máte základní desku? |
|
| |||
| |||
| Mám procesor Intel Pentium 4 procesor 3.00ghz a mé desce, aby se první mezinárodní Computers, as, a já jsem dostal PCI-E 16X slotu |
|
| |||
| |||
| Jste si jisti, že máte PCI-E slot, P4 jsou stará a možná i do PCI-E čas. PCI-E sloty se nesmí zaměňovat s PCI slotu. PCI-E: ![]() PCI: |
|
| |||
| |||
| * Upraveno můj post výše * |