![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ανθρώπους. Απλά αναρωτιόμαστε αν η μνήμη σε μια κάρτα γραφικών πρέπει να πληροί η μνήμη τύπου για την μητρική μου; Η κάρτα γραφικών που θέλω είναι GDDR3 μνήμης τύπου, αλλά έχω έχεις DDR μνήμη μου στην μητρική πλακέτα, η μνήμη πρέπει να ταιριάζει με αυτό; ευχαριστώ για τη βοήθειά σας:) Επίσης, η κάρτα γραφικών που θέλω είναι ένα HD, αλλά η οθόνη μου δεν είναι HD θα παρακολουθεί το ζήτημα αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όχι, είναι ανεξάρτητη και δεν χρειάζεται να ταιριάζει. Μια DDR3 GFX κάρτα με την εργασία τους οποιαδήποτε Mobo εφόσον υποστηρίζει την υποδοχή τύπου π.χ.: AGP ή PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όλες οι οθόνες που παράγονται κατά την τελευταία .. wow, ίσως δεκαετία; είναι "HD" - τηλεοράσεις μόλις σηκώθηκε με τα ψηφίσματα αυτά, τα τελευταία χρόνια. Αν και πιστεύω ότι είστε σχετικά με την HD3xxx ή HD4xxx. Αυτό είναι απλά ένα έξυπνο κόλπο μάρκετινγκ, δεν έχει τίποτα να κάνει με το ένα το άλλο. Καλή δουλειά είναι σε εγρήγορση, όμως, είναι πάντα καλύτερο να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν προτέρων. Αν δεν είστε σίγουροι για την επιλογή σας, μετά την τρέχουσα εγκατάσταση και μπορούμε να ρίξετε μια ματιά και να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ό, τι είναι μία καλή προσαρμογή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σίγουρος αν έχω Έχεις PCI-E 16x 2,0 σχισμή στη μητρική κάρτα μου, μου κάνει σχισμή πρέπει να είναι 2,0; ή μπορώ να το πάρετε μόνο κάρτα γραφικών, χωρίς να ανησυχείτε για αυτό; |
|
| |||
| |||
| Όσο είναι x16, 2.0 μέρος δεν έχει σημασία.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| αυτή η κάρτα θα συνεργαστεί με τον υπολογιστή μου; http://www.ebuyer.com/product/150349 |
|
| |||
| |||
| Δεν μπορείτε να πείτε ... Τι μητρική έχετε;; |
|
| |||
| |||
| Έχω έχεις έναν επεξεργαστή Intel Pentium 4 3.00ghz επεξεργαστή και μητρική πλακέτα μου κάνει είναι Πρώτο Διεθνές Computers, Inc, και έχω Έχεις PCI-E 16X slot |
|
| |||
| |||
| Είστε σίγουροι ότι έχετε μια PCI-E slot, P4 του είναι παλιά και, ενδεχομένως, πριν από την PCI-E χρόνου. PCI-E χρονοθυρίδων δεν πρέπει να συγχέεται με μια υποδοχή PCI. PCI-E: ![]() PCI: |
|
| |||
| |||
| * Επιμέλεια μου πάνω * |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Best Agp Graphics Card | marko | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 12 Σεπτέμβρη 2009 03:13 |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Αγοράζετε μια νέα κάρτα γραφικών - Nvidia Geforce 9400GT; | Marcella | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 4η Ιουν 2009 02:13 |
| Νέα κάρτα γραφικών βοήθεια | MaxWilson | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 9 Νοε 2007 15:36 |
| 1GB RAM Vs Graphics Card | its.sid | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 15 | 2 Αυγ 2007 12:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |