![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok ljudi. Samo ako se pitate memorija na grafičkom karticom kako bi se zadovoljile tipa memorija na mojoj matičnoj ploči? U grafičkom karticom Želim se GDDR3 memorije tip, ali sam dobio DDR memorija u moje matične ploče, memorije, ne morate odgovarati ovo? Zahvaljujemo na pomoći:) i grafičkom karticom Želim HD je jedan, ali moj monitor nije HD monitor će ovo pitanje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope, to su nezavisni i ne moraju odgovarati. A DDR3 GFX kartice sa radom na bilo kojem Mobo tako dugo dok ga podržava utor tj. tip: AGP ili PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Svi monitori proizvedena u posljednjih .. vau, možda desetljeće? su "HD" - TVs pravedan je dobio do onih rezolucije u posljednjih nekoliko godina. Iako mislim da si se odnosi na HD3xxx ili HD4xxx. Ovo je samo pametan marketinški trik, oni dont 'imati išta za napraviti sa svaki ostali. Good job biti oprezan, iako je uvijek bolje da sve radi unaprijed. Ako niste sigurni o Vašem odabiru, postaviti Vaš trenutni setup i možemo pogledati i provjerite je li sve što ste odabrali jedan je dobar fit.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ja sam ne siguran ako sam dobio PCI-E 16x utor 2,0 u mojoj matičnoj ploči, ima utor za moje moraju biti 2,0? ili mogu ja pravedan dobiti grafičkom karticom bez brige o tome? |
|
| |||
| |||
| Kao čeznuti kao svoj 'x16, 2,0 dio ne smeta.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Ova kartica će raditi s moj PC? http://www.ebuyer.com/product/150349 |
|
| |||
| |||
| Ne mogu reći ... Matična ploča Što da li vi imati? |
|
| |||
| |||
| Imam je dobio 3.00ghz Intel Pentium 4 procesora i matične ploče napraviti je moj prvi međunarodni Računala, Inc, te sam dobio PCI-E 16x utor |
|
| |||
| |||
| Jeste li sigurni da imaju PCI-E utor, P4 su stari i moguće prije PCI-E vrijeme. PCI-E slotovi su ne biti zbunjen sa PCI utor. PCI-E: ![]() PCI: |
|
| |||
| |||
| Uređuje * * moj post iznad |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Najbolja AGP Grafička kartica | marko | Graphics Cards & Monitors | 6 | 12 rujan 2009 03:13 |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Kupnja nove grafičke kartice - Nvidia Geforce 9400GT? | marcella | Graphics Cards & Monitors | 1 | 4. lipnja 2009 02:13 |
| Nove grafičke kartice pomoć | MaxWilson | Graphics Cards & Monitors | 3 | 9. studeni 2007 15:36 |
| 1GB RAM-a Grafička kartica vs | its.sid | Graphics Cards & Monitors | 15 | 2. kolovoz 2007 12:26 |
| Thread Tools | |
| |