![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello emberek. Csak gondoltam, ha a memória egy grafikus kártya van, hogy megfeleljen a memória típusa én az alaplap? A grafikus kártya akarok GDDR3 memória típusa van, de van DDR memória az én alaplap, a memória nem kell ehhez? Köszönjük a segítséget:) még a grafikus kártya akarok egy HD egy, de a monitor nem egy HD monitor ez ügyben? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem, ezek olyan független és nem kell egyeznie. A DDR3 Gfx kártyát munka minden Mobo amíg támogatja a nyílásba típusú azaz: AGP vagy PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Valamennyi ellenőr készített az elmúlt .. wow, talán évtizedben? a "HD" - TVs csak felállt, hogy ezeket a határozatokat az elmúlt néhány évben. Bár azt hiszem hivatkozva a HD3xxx vagy HD4xxx. Ez csak egy ügyes marketing fogás, nem kell semmit csinálni egymással. Szép munka volt, hogy éberen, bár ez mindig jobb, hogy minden munka előtt. Ha nem biztos benne, hogy a választás utáni, a jelenlegi beállítása, és mi is egy pillantást, és győződjön meg arról, amit egy kiválasztott jól illeszkednek.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nem vagyok benne biztos, ha már van egy PCI-E 16x 2,0 nyílásába én alaplap, ez az én nyílásba kell 2.0? vagy lehet csak a grafikus kártya nélkül aggasztó ez? |
|
| |||
| |||
| Amíg ez x16, 2,0 része nem számít.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| volna ezt a kártyát dolgozni én pc? http://www.ebuyer.com/product/150349 |
|
| |||
| |||
| Nem tudom ... Milyen alaplap van?? |
|
| |||
| |||
| Én is kaptam egy Intel Pentium 4 processzor 3.00ghz s alaplap, hogy az Első Nemzetközi Computers, Inc, és nekem van egy PCI-E 16X slot |
|
| |||
| |||
| Biztos benne, hogy van egy PCI-E slot, P4 a régi, és esetleg PCI-E előtt időt. PCI-E résidők nem szabad összekeverni a PCI slot. PCI-E: ![]() PCI: |
|
| |||
| |||
| * Szerkesztett my post felett * |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Legjobb AGP grafikus kártya | marko | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | Szeptember 12, 2009 03:13 |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Vásárlás egy új grafikus kártya - Nvidia Geforce 9400GT? | Marcella | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 4. június 2009 02:13 |
| Új grafikus kártya help | MaxWilson | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 9. november 2007 15:36 |
| 1GB RAM Vs Grafikus kártya | its.sid | Grafikus kártyák és monitorok | 15 | 2. augusztus 2007 12:26 |
| Téma eszközök | |
| |