![]() |
|
| |||
| |||
| שלום אנשים. רק תוהה אם הזיכרון על כרטיס המסך יש להכיר את סוג הזיכרון על לוח האם שלי? כרטיס המסך שאני רוצה זה זיכרון מסוג GDDR3, אבל יש לי זיכרון DDR יש לי לוח האם, האם הזיכרון צריך להתאים את זה? Thanks for your help:) גם את כרטיס המסך שאני רוצה הוא HD אחד, אבל לי את המסך הוא לא HD לפקח יהיה זה משנה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, הם עצמאיים, ואין צורך להתאים. א DDR3 GFX לעבוד על הכרטיס עם כל Mobo כל עוד הוא תומך את משבצת סוג כלומר: AGP או PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל צגים שיוצרו בתוך האחרון .. וואו, אולי עשור? הם "HD" - TVs יש רק עד החלטות אלה בשנים האחרונות. למרות שאני חושב שאתה מתכוון ל HD3xxx או HD4xxx. זה רק טריק שיווקי חכם, אין להם שום דבר לעשות עם זה. עבודה טובה להיות זהיר, אם כי, זה תמיד טוב יותר, כדי לוודא מראש את כל העבודות. אם אתה לא בטוח לגבי הבחירה שלך, לפרסם את תוכנית ההתקנה הנוכחית ואנחנו יכולים להעיף מבט ולוודא אחד מה שבחרת הוא בכושר טוב.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני לא בטוח אם יש לי יש PCI-E 16x 2.0 משבצת את לוח האם, האם יש לי מקום מתאים להיות 2.0? או האם אני יכול לקבל רק את כרטיס המסך, בלי לדאוג זה? |
|
| |||
| |||
| כל עוד הוא של x16, חלק 2.0 אינו משנה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| זה היה כרטיס עובד עם המחשב שלי? http://www.ebuyer.com/product/150349 |
|
| |||
| |||
| לא ניתן לומר ... איזה לוח האם יש לך?? |
|
| |||
| |||
| יש לי יש אינטל פנטיום 4 מעבד 3.00ghz לוח האם שלי היא להפוך את הבינלאומי הראשון מחשבים, Inc, ויש לי יש PCI-E 16X משבצת |
|
| |||
| |||
| האם אתה בטוח שיש לך חריץ PCI-E, הם של P4 הישן ואולי לפני PCI-E שעה. PCI-E משבצות לא להתבלבל עם חריץ PCI. PCI-E: ![]() PCI: |
|
| |||
| |||
| * עריכה שלי לכתוב לעיל * |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Best AGP כרטיס גרפי | marko | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 12 ספטמבר 2009 03:13 |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| רכישת כרטיס מסך חדש - Nvidia Geforce 9400GT? | Marcella | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 4th יוני 2009 02:13 |
| כרטיס מסך חדש עזרה | MaxWilson | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 9th נובמבר 2007 15:36 |
| 1GB זיכרון RAM כרטיס מסך Vs | its.sid | כרטיסי מסך & Monitors | 15 | 2nd אוגוסט 2007 12:26 |
| שרשרת כלים | |
| |