![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć osób. Just wondering, jeśli w pamięci karty graficznej musi spełniać pamięci typu w mojej płyty głównej? Karta graficzna i want to pamięci typu GDDR3, ale Mam w pamięci DDR mojej płyty głównej, nie ma pamięci do tego meczu? dzięki za pomoc:), jak również karty graficznej i want to HD, ale mój monitor nie jest HD będzie monitorować tę sprawę? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, oni są niezależni i nie muszą się zgadzać. A DDR3 GFX karty z pracy w dowolnym Mobo tak długo jak obsługuje gniazdo typu tj.: AGP lub PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wszystkie monitory wyprodukowane w ciągu ostatnich .. wow, może dziesięć lat? są "HD" - telewizory prostu do tych uchwał w ciągu ostatnich kilku lat. Chociaż myślę, że masz na myśli HD3xxx lub HD4xxx. Jest to tylko sprytny trick obrotu, nie mają one nic wspólnego ze sobą. Good job jest czujna, choć, to zawsze lepiej się upewnić, że wszystko działa z wyprzedzeniem. Jeśli nie masz pewności co do wyboru, po aktualnej konfiguracji i możemy podjąć się i upewnij się, że niezależnie jeden wybrany jest odpowiednie.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I am not sure if I have got a PCI-E 16x 2.0 gniazdo w mojej płyty głównej, nie moje gniazdo muszą być 2.0? czy mogę dostać tylko kartę graficzną, nie martwiąc się o tym? |
|
| |||
| |||
| Tak długo, jak to x16, 2,0 części nie ma znaczenia.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| tej karty będzie działał z moim komputerem? http://www.ebuyer.com/product/150349 |
|
| |||
| |||
| Nie można powiedzieć ... Jakie płyty głównej masz? |
|
| |||
| |||
| Mam Intel Pentium 4 3.00GHz mojej płyty głównej i procesora make jest pierwsza międzynarodowa Computers, Inc, i Mam PCI-E 16X gniazda |
|
| |||
| |||
| Czy na pewno masz gniazda PCI-E, P4 są stare i ewentualnie przed PCI-E czasu. Sloty PCI-E nie należy mylić z gniazda PCI. PCI-E: ![]() PCI: |
|
| |||
| |||
| * Edited mój post powyżej * |
![]() |
|
| Zakładki |