![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună oameni. Doar întrebam dacă de memorie pe o placă grafică trebuie să îndeplinească de memorie de tip mea de pe placa de bază? Grafica carte ce vreau este memorie de tip GDDR3, dar i-au luat în memorie DDR-mi placa de bază, nu au de memorie pentru a se potrivi cu asta? Mulţumesc pentru ajutor:), de asemenea, placă grafică ce vreau este o HD o, dar nu este un monitor HD va monitoriza această chestiune? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, ele sunt independente şi nu trebuie să se potrivească. Un DDR3 GFX cu carte de munca cu privire la orice Mobo, atât timp cât acesta susţine slot tip anume: AGP sau PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Toate monitoarele produse în ultima .. wow, poate deceniu? sunt "HD" - televizoare doar până la cele de hotărâre în ultimii ani. În timp ce eu cred ca esti referindu-se la HD3xxx sau HD4xxx. Acesta este doar un truc de marketing inteligent, nu au nimic de a face cu ele. Buna treaba fiind vigilent, deşi, e întotdeauna mai bine să vă asiguraţi că totul lucrează în prealabil. Dacă nu sunteţi sigur despre selecţie, posta dvs. curente de configurare şi putem să aruncaţi o privire şi asiguraţi-vă ce aţi selectat-o este un bun de cuviinta.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nu sunt sigur dacă am luat un PCI-E 16x 2.0 slot în placa de bază, slot-ul meu trebuie să fie 2.0? sau pot lua doar de placă grafică, fără să vă faceţi griji despre asta? |
|
| |||
| |||
| Atâta timp cât e x16, 2.0 parte nu contează.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| ar aceasta carte de munca cu PC-ul meu? http://www.ebuyer.com/product/150349 |
|
| |||
| |||
| Nu se poate spune ... Ce placa de baza ai?? |
|
| |||
| |||
| Am luat un Intel Pentium 4 3.00ghz procesor şi placa de bază face mea este, mai întâi Computers International, Inc, şi i-au luat un PCI-E 16X slot |
|
| |||
| |||
| Eşti sigur că ai un slot PCI-E, P4 sunt vechi şi, eventual, înainte de PCI-E timpul. PCI-E sloturi orare nu sunt de a fi confundat cu un slot PCI. PCI-E: ![]() PCI: |
|
| |||
| |||
| * Editat meu post de mai sus * |
![]() |
|
| Marcaje |