![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj lidi. Jen bych, pamäte na grafickej karte musia spĺňať pamäte typu na mojej doske? Grafická karta Chcem sa GDDR3 pamäte typu, ale mám DDR pamäte v mojej doske, má mať na pamäti tento zápas? vďaka za vašu pomoc:) aj grafické karty chcem je HD, ale mi monitor nie je HD bude sledovať túto záležitosť?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kdepak, to sú nezávislé a nemusia zhodovať. A DDR3 GFX karta s prácou na akékoľvek Mobo tak dlho, ako to podporuje slot typu, tj: AGP alebo PCI-E.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Všetky monitory vyrobené v posledných .. wow, možná desaťročia? sú "HD" - televízory zrovna do tých uznesenie, v posledných niekoľkých rokoch. I keď myslím, že ste s odkazom na HD3xxx alebo HD4xxx. To je len šikovný marketing trick, ktoré nemajú nič spoločného so sebou.
Dobrá práca bola ostražitá, ale je to vždy lepšie, aby sa ubezpečil, všetko funguje vopred. Ak si nie ste istí svoju voľbu, po svoje aktuálne nastavenia a môžeme sa pozrieť, a uistite sa, že bez ohľadu na jedno ste zvolili je vhodná.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie som si istý, či ak mám PCI-E 16x 2.0 slot na mojej doske, sa moje slot musieť 2,0? alebo môže len získať aj grafickú kartu bez obáv o to?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ako dlho, ako je to x16, 2,0 časť nezáleží.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
|
|
|
|||
|
|||
|
bude táto karta pracovať s počítačmi? http://www.ebuyer.com/product/150349
|
|
|
|||
|
|||
|
Nedá sa povedať ... Aké máte základnú dosku?
|
|
|
|||
|
|||
|
Mám procesor Intel Pentium 4 procesor 3.00GHz a mojej doske, aby sa prvý medzinárodný Computers, as, a já jsem dostal PCI-E 16X slotu
|
|
|
|||
|
|||
|
Ste si istí, že máte PCI-E slot, P4 sú staré a možno aj do PCI-E čas.
PCI-E sloty sa nesmie zamieňať s PCI slotu. PCI-E: ![]() PCI:
|
|
|
|||
|
|||
|
* Upravené môj post vyššie *
|