![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Selam millet. Bir grafik kartı üzerindeki bellek anakart üzerindeki bellek türü karşılamak zorunda Sadece merak? Grafik kartı I GDDR3 bellek türüdür istiyorum, ama benim anakart olarak DDR bellek var, hafıza bu maç için mi? Yardımınız için teşekkürler:) ayrıca grafik kartı i istemek bir HD bir, ama izlemek bir HD izler bu konuda değil mi?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hayır, onlar ve bağımsız maç gerek yoktur. Herhangi bir Mobo çalışan bir DDR3 Gfx kartı bu kadar uzun olarak slot türü örn: AGP veya PCI-E destekler.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tüm içinde üretilen izler .. vay, belki on yıl mı? "HD" - TV'ler yalnızca son birkaç yıl içinde bu kararlar kadar var. Ben size HD3xxx veya HD4xxx atıfta düşünmüyor. Bu sadece bir akıllı pazarlama ipucu, birbirlerine nasıl bir şey yok.
İyi iş olarak tetikte olsa da, her zaman emin herşeyi önceden çalışmaları yapmak için daha iyi. Eğer seçimi konusunda, mevcut kurulum sonrası emin değilseniz ve bir göz atın ve seçtiğiniz ne olursa olsun bir uygun olduğundan emin olun.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Bir PCI-E benim anakart olarak 16x 2,0 yuvası var ben emin değilim benim yuvası yapar 2,0 olması gerekir? veya i bu endişesi duymadan grafik kartı alabilirim?
|
|
|
|||
|
|||
|
Uzun olarak x16's olarak, 2,0 parçası önemli değildir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
|
|
|
|||
|
|||
|
da benim PC ile bu kartın çalışır? http://www.ebuyer.com/product/150349
|
|
|
|||
|
|||
|
Söylemek Cannot ... Ne anakart var??
|
|
|
|||
|
|||
|
Bir PCI-E 16X yuvası var 4 3.00ghz işlemci ve anakart yapmak I. Uluslararası Bilgisayar, Inc ve i Intel Pentium var
|
|
|
|||
|
|||
|
Size, bir PCI-E yuvasına sahip olduğunuzdan emin misiniz, P4 ve PCI-E olasılıkla önce Timne yaşlıyız.
PCI-E yuva PCI yuvası ile karıştırılmamalıdır değil. PCI-E: ![]() PCI:
|
|
|
|||
|
|||
|
* * Yukarıdaki yazı benim Düzenlendi
|