![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт народ. Просто цікаво, якщо пам'ять на відеокарті повинен відповідати типу пам'яті на моїй материнській платі? Я хочу відеокарта є тип пам'яті GDDR3, але в мене пам'яті DDR в моїй материнській платі, не пам'яті, повинні відповідати цьому? Дякуємо за вашу допомогу:) Також я хочу відеокарта HD є однією, але мій монітор не буде контролю HD цього питання? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, вони є незалежними і не повинні збігатися. DDR3 GFX карта з роботою на будь-який Mobo тих пір, поки воно підтримує тобто Тип слоту: AGP або PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всі монітори, вироблені в останні .. вау, можливо, десятиліття? є "HD" - Телевізори просто встав з цими резолюціями в останні кілька років. Хоча я думаю, що ви маєте на увазі HD3xxx або HD4xxx. Це просто розумний трюк маркетингу, вони не мають нічого спільного один з одним. Гарна робота пильність, хоча, це завжди краще, щоб переконатися, що всі роботи заздалегідь. Якщо ви не впевнені у вашому виборі, оголосіть ваші поточні настройки, і ми можемо побачити і переконатися, що все що ви вибрали хороший за потрібне.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, якщо в мене є PCI-E 16x 2.0 Слот в моїй материнській платі, моя слота повинні бути 2.0? Або можна отримати графічну карту, не турбуючись з цього приводу? |
|
| |||
| |||
| Поки це x16, 2,0 частини не має значення.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| ця картка буде працювати на моєму комп'ютері? http://www.ebuyer.com/product/150349 |
|
| |||
| |||
| Не можу сказати ... Яка материнська плата у вас є? |
|
| |||
| |||
| У мене Intel Pentium 4 3.00GHz процесорів і материнських плат роблять мої Це перший міжнародний комп'ютери, Inc, і я отримав PCI-E 16x слота |
|
| |||
| |||
| Ви впевнені, що у вас є PCI-E слота, P4 є старими і, можливо, до PCI-E час. Слоти PCI-E не слід плутати зі слотом PCI. PCI-E: ![]() PCI: |
|
| |||
| |||
| * Отредактировал мій пост вище * |