![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| и според моето диагностични инструмента Използвах го каза, че имам PCI-E 16x слот в моята машина, но слота, която показа, не е това, което изглежда като моя слот! hmmmm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Както ти каза, че имате P4 Бих силно съмнение сте PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Стандартна кодиране е бял цвят е PCI, AGP е кафяв, PCI-E Вярвам, може да бъде всеки цвят, но обикновено бяло.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P4 на бяха около по сортиране на трансфер на AGP към PCI-E като имам P4 компютър, който е с PCI-E конектор. Ако все още не се разпознават вида на слот, че тя е, да направите снимка на всички слотове, след картинката тук (може да е необходимо да се качите на друго място в мрежата, първо и обвързване до тук), тогава ние можем да ви кажа, който слотове , които са.
| |||
| |||
| Ако можете да качите снимки за photobucket след това можете да копирате цялата връзка тя ти дава. |
|
| |||
| |||
| Друг възможен вариант е да публикувате модела брой текущата си GFX карта. |
|
| |||
| |||
| Аз ще си го е вградени карти Дейв, иначе бих си представите подложки ще бъде известен. Все пак за да се уверите, изтеглете GPU-Z (направим Google), то е същото като CPU-Z, но за вашата графична карта. |