![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| και σύμφωνα με το διαγνωστικό εργαλείο που χρησιμοποιείται i είπε ότι έχω μια PCI-E 16x σχισμή στη μηχανή μου, αλλά και την υποδοχή σας έδειξε ότι δεν είναι αυτό που μοιάζει με σχισμή μου! hmmmm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όπως είπατε και εσείς έχετε ένα P4 Θα έχετε αμφιβολία εξαιρετικά PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συνήθης είναι λευκό χρώμα κωδικοποίησης είναι PCI, AGP είναι καφέ, PCI-E πιστεύω ότι μπορεί να είναι οποιοδήποτε χρώμα αλλά συνήθως λευκό.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P4 της ήταν περίπου κατά το είδος της μεταφοράς της AGP με PCI-E, που έχω ένα P4 PC που έχει μια PCI-E υποδοχή. Εάν και πάλι δεν αναγνωρίζουν τον τύπο του διαθέσιμου χρόνου χρήσης που είναι, πάρτε μια εικόνα όλων των διαθέσιμων χρόνων, μετά την εικόνα εδώ (μπορεί να χρειαστεί να ανεβάσετε αλλού για το πρώτο και το δίχτυ να συνδέει εδώ), τότε μπορούμε να σας πω που χρονοθυρίδες που είναι.
| |||
| |||
| Αν μεταφορτώσετε την εικόνα σε Photobucket τότε μπορείτε να αντιγράψετε σε ολόκληρη τη σχέση που σας παρέχει. |
|
| |||
| |||
| Μια άλλη πιθανή επιλογή είναι η μετά τον αριθμό μοντέλου της τρέχουσας GFX σας κάρτα. |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να φανταστώ ότι είναι ο Dave εγγενές κάρτα, αλλιώς θα ήθελα να φανταστείτε την πρίζες θα είναι γνωστό. Ωστόσο, ώστε να είναι βέβαιος, κατεβάστε GPU-Z (κάνει google)? Είναι ίδιο με το CPU-Z, αλλά για τη δική σας κάρτα γραφικών. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Best Agp Graphics Card | marko | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 12 Σεπτέμβρη 2009 03:13 |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Αγοράζετε μια νέα κάρτα γραφικών - Nvidia Geforce 9400GT; | Marcella | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 4η Ιουν 2009 02:13 |
| Νέα κάρτα γραφικών βοήθεια | MaxWilson | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 9 Νοε 2007 15:36 |
| 1GB RAM Vs Graphics Card | its.sid | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 15 | 2 Αυγ 2007 12:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |