![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| dobro i to je moja dijagnostičkih alata sam koristio je rekao da imam PCI-E 16x utor u mom stroju, ali je utor za koju su pokazali nije ono što izgleda kao moje mjesto! hmmmm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kao što je rekao imate P4 bih visoko sumnje imate PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uobičajeno kodiranje boja je bijela je PCI, AGP je smeđa, PCI-E Vjerujem može biti bilo koje boje, ali obično bijela.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P4 su oko na vrstu transfera za AGP PCI-E, kao ja imam P4 računala koja ima PCI-E konektor. Ako i dalje ne priznaju tip utora da je to, uzmi sliku svih utora, postavljati slike ovdje (možda trebati učitavanja na drugdje na internetu prvi i povezivanje s ovdje), tada možemo reći koje utore što su.
| |||
| |||
| Ako učitate sliku na Photobucket tada možete kopirati preko linka ga daje. |
|
| |||
| |||
| Druga opcija je moguća na post broj modela vašeg trenutnog GFX karticu. |
|
| |||
| |||
| Ja bih zamisliti je ugrađen kartice Dave, inače bih zamisliti utičnice bi biti poznat. Međutim kako bi bili sigurni, Preuzmi GPU-Z (obaviti google); to je isto kao CPU-Z, ali za svoje grafičke kartice. |