![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| és az én diagnosztikai eszköz Régebben azt mondta, hogy van egy PCI-E 16x slot in my gép, de a nyílásba, hogy kiderült, nem mi néz ki, mint én nyílásba! hmmmm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahogy mondtad, hogy van egy P4 Én nagyon kétséges, akkor PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szokásos színkóddal fehér a PCI, AGP barna, PCI-E Azt hiszem, lehet bármilyen színű, de általában fehér.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P4 körül volt az a fajta átadása AGP a PCI-E van egy P4 PC, hogy van egy PCI-E csatlakozó. Ha még nem ismeri a típusú slot, hogy megteszi a kép az összes résidők utáni képet itt (is szükség van, hogy másutt, feltölteni a nettó első és összekapcsolja az itt), akkor meg tudjuk mondani, amely résidő vannak, amelyek.
| |||
| |||
| Ha feltölteni a képet photobucket akkor másolja át a linket ad neked. |
|
| |||
| |||
| Egy másik lehetséges opció után a modell száma a jelenlegi Gfx kártyát. |
|
| |||
| |||
| Azt képzelem, hogy a beépített kártya Dave, egyébként azt képzeltem, hogy a csatlakozóaljzatok lenne ismert. Azonban az biztos, hogy Letöltés GPU-Z (nem a google), hogy ez ugyanaz, mint a CPU-Z, de a grafikus kártya. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Legjobb AGP grafikus kártya | marko | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | Szeptember 12, 2009 03:13 |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Vásárlás egy új grafikus kártya - Nvidia Geforce 9400GT? | Marcella | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 4. június 2009 02:13 |
| Új grafikus kártya help | MaxWilson | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 9. november 2007 15:36 |
| 1GB RAM Vs Grafikus kártya | its.sid | Grafikus kártyák és monitorok | 15 | 2. augusztus 2007 12:26 |
| Téma eszközök | |
| |