![]() |
|
| |||
| |||
| גם על פי כלי ניתוח שלי אני השתמשתי בה אמר, כי יש לי PCI-E 16x משבצת את המכונה, אלא את משבצת כי הוא לא הראה את מה שלי נראה כמו שודד! hmmmm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כפי שאמרת יש לך P4 הייתי מאוד בספק יש לך PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לבוקמה קידוד צבע לבן הוא PCI, AGP הוא חום, PCI-E אני מאמין יכול להיות בכל צבע, אך בדרך כלל לבן.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P4 של מסביב היו בבית סוג של העברת AGP ל-PCI-E כמו יש לי מחשב P4 כי יש PCI-E מחבר. אם אתה עדיין לא מזהה את סוג שהוא משבצת, לקחת תמונה של כל מכונות מזל, לפרסם את התמונה כאן (אולי צריך וטעינתו במקום אחר ברשת בראש מקושרת כאן), אז אנחנו יכולים לספר לך אילו משבצות הם שבו.
| |||
| |||
| אם להעלות את התמונה כדי photobucket מכן תוכל להעתיק את הקישור בכל זאת נותן לך. |
|
| |||
| |||
| אופציה אפשרית נוספת היא לכתוב את מספר הדגם הנוכחי GFX כרטיס. |
|
| |||
| |||
| אני מתאר לעצמי שזה היה הוא inbuilt כרטיס דייב, אחרת הייתי מדמיין את Sockets היה ידוע. אולם כדי להיות בטוח, להוריד GPU-Z (לעשות Google); זה כמו CPU-Z אלא של כרטיס המסך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Best AGP כרטיס גרפי | marko | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 12 ספטמבר 2009 03:13 |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| רכישת כרטיס מסך חדש - Nvidia Geforce 9400GT? | Marcella | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 4th יוני 2009 02:13 |
| כרטיס מסך חדש עזרה | MaxWilson | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 9th נובמבר 2007 15:36 |
| 1GB זיכרון RAM כרטיס מסך Vs | its.sid | כרטיסי מסך & Monitors | 15 | 2nd אוגוסט 2007 12:26 |
| שרשרת כלים | |
| |