![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| ir pagal mano diagnostikos įrankį aš jį pasakė, kad aš PCI-E 16x lizdą mano mašina, bet lizdas, kurį parodė tai ne kas atrodo Mano žaidimų! hmmmm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip jūs sakėte turite P4 Būsiu labai abejoti turite PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įprasta spalvų kodavimo yra balta yra PCI, AGP yra rudos spalvos, PCI-E, manau, gali būti bet kokios spalvos, bet dažniausiai balti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P4's buvo maždaug tuo perdavimo AGP PCI-E Rūšiuoti kaip turiu P4 PC, kuri PCI-E jungties. Jei Jūs vis dar nepripažįsta lošimų rūšis, kad ji imasi visų laiko tarpsnių paveikslėlį po nuotrauka čia (gali tekti įkelti į kitur net pirmos ir susiejant su čia), tada galime pasakyti, kuris Slots yra kuri.
| |||
| |||
| Jei norite įkelti paveikslėlį į photobucket tada galite nukopijuoti per saitą suteikia Jums. |
|
| |||
| |||
| Kitas galimas variantas yra po modelio numerį savo dabartinę GFX kortelė. |
|
| |||
| |||
| Norėčiau įsivaizduoti tai, kad būtinas kortelė Dave, kitaip aš norėčiau įsivaizduoti lizdai būtų žinoma. Tačiau, siekiant įsitikinti, atsisiųsti GPU-Z (do Google), tai pat kaip CPU-Z, bet ir grafikos plokštę. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Geriausia AGP kortelę | Marko | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 12 rugsėjis 2009 03:13 |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Ieškau nauja video korta - NVIDIA GeForce 9400GT? | Marcella | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 4 birželis 2009 02:13 |
| Naujas grafikos plokštę Pagalba | MaxWilson | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 9 lapkritis 2007 15:36 |
| 1GB RAM Vs Graphics Card | its.sid | Graphics Cards & Monitoriai | 15 | 2 rugpjūtis 2007 12:26 |
| Temos įrankiai | |
| |