![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| arī saskaņā ar manu diagnostikas rīku, es mēdzu tā teikt, ka man PCI-E 16x slot manā mašīnā, bet slots, kas jūs parādīja nav kāda izskatās mana slota! hmmmm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kā jūs teicāt, ir P4 Es ļoti šaubu, jums ir PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Parastā krāsu kods ir balts ir PCI, AGP ir brūna, PCI-E Es uzskatu, ka var būt jebkurā krāsā, bet parasti balta.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P4's bija apmēram pēc veida nodošana AGP to PCI-E, kā man ir P4 dators, kam ir PCI-E savienotāju. Ja joprojām neatzīst tipa slots, kas tas ir, veikt priekšstatu par visiem laikiem, pēc attēls šeit (var būt nepieciešams augšupielādējot citur neto vispirms un savienojot to šeit), tad mēs varam jums pateikt, kas slots ir kas.
| |||
| |||
| Ja jums augšupielādēt attēlu Photobucket tad varat kopēt pāri saiti tas dod jums. |
|
| |||
| |||
| Vēl viens iespējams risinājums ir pēc modeļa numuru jūsu pašreizējās GFX karti. |
|
| |||
| |||
| Es gribētu iedomāties tas ir iekšēja karte Dave, citādi es varētu iedomāties rozetes būs zināms. Tomēr, lai pārliecinātos, lejupielādēt GPU-Z (do Google), tas ir tāds pats kā CPU-Z, bet arī jūsu grafikas karte. |