![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
a podľa môjho diagnostický nástroj používa sa aj povedať, že mám PCI-E 16x slot v mojom počítači, ale slot ukázalo, že nie je čo vyzerá môj slot! hmmmm
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ako ste povedal, že máte P4 bych silne pochybovať máte PCI-E.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Obvyklá farba je biela kódovanie je PCI, AGP je hnedá, PCI-E Verím, že môže byť akejkoľvek farby, ale obvykle biela.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
P4 to bolo asi na akejsi prevod AGP na PCI-E, ako mám P4 PC, ktorá má PCI-E konektor. Ak sa vám stále neuznávajú druh slotu, že to je, mať prehľad o všetkých slotů, post obrázok tu (možno musieť nahrať na inom mieste na sieti spájajúcej prvý a tu), potom môžeme povedať, ktorá sloty , ktoré sú.
|
|||
|
|||
|
Ak odovzdáte obrázok na Photobucket potom môžete skopírovať cez tento odkaz sa vám.
|
|
|
|||
|
|||
|
Inou možnosťou je, aby po vzoru číslo Vašej aktuálnej GFX kartu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Já bych si je vstavaný karty Dave, inak by som si predstaviť, že by bolo známe zásuvky. Avšak, aby bolo isté, sťahovať GPU-Z (do Google), je to rovnaké, ako CPU-Z, ale pre svoju grafickú kartu.
|