![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| добро и то је моја дијагностичких алата сам користио је рекао да имам ПЦИ-Е 16кс слот у мом машини, али је слот за коју су показали није оно што изгледа као моје место! хмммм |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Као што је рекао имате П4 бих високо сумње имате ПЦИ-Е.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уобичајено кодирање боја је бела је ПЦИ, АГП је смеђа, ПЦИ-Е Вјерујем може бити било које боје, али обично бела.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| П4 су око на врсту трансфера за АГП ПЦИ-Е, као ја имам П4 рачунара која има ПЦИ-Е конектор. Ако и даље не признају тип слот да је то, узми слику свих слот, постављати слике овде (можда требати учитавања на другде на интернету први и повезивање са овде), тада можемо рећи које слот што су.
| |||
| |||
| Ако отпремите слику на Пхотобуцкет тада можете да копирате преко линка га даје. |
|
| |||
| |||
| Друга опција је могућа на пост број модела вашег тренутног ГФКС картицу. |
|
| |||
| |||
| Ја бих замислити је уграђен картице Даве, иначе бих замислити утичнице би бити познат. Међутим како би били сигурни, Преузми ГПУ-З (чинити гоогле); то је исто као ЦПУ-З, али за своје графичке картице. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Најбољи АГП Графичка картица | марко | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 12. Јул 2009 03:13 |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Куповина нове графичке картице - НВИДИА ГеФорце 9400ГТ? | марцел | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 4. јуна 2009 02:13 |
| Нове графичке картице помоћ | МаксУилсон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 9 новембар 2007 15:36 |
| 1ГБ РАМ-а Графичка картица вс | итс.сид | Грапхицс Цардс & Мониторс | 15 | 2 аугуст 2007 12:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |